Ολλανδια, Βελγιο, Λουξεμβουργο (BENELUX) και Ελλαδα για διακοπές και λίγες τσίχλες ......Χριστουγεννιάτικες!!!
και καλη διαμονή στη παρέα του Hunters lifeκαλησπερα σε ολους,με αρκετους τα εχουμε ξαναπει κ παλιοτερα σε αλλες γειτονιες,κ εκει που ειπα χαθηκαν,τσουπ τους ξαναβρηκα,ωραιο μερος παιδια ωραιο σαιτ χαιρομαι που ειμαι εδω.
Καλα τα κυνήγια σας αλλά και οι σαργοι του jimakou, άλλο πράγμα!!!!Ποσειδωνα καλως ηρθες στην παρεα του hunters life καλη διαμονη
Καλώς ήρθες στην παρέα μαςκαλησπερα σε ολους,με αρκετους τα εχουμε ξαναπει κ παλιοτερα σε αλλες γειτονιες,κ εκει που ειπα χαθηκαν,τσουπ τους ξαναβρηκα,ωραιο μερος παιδια ωραιο σαιτ χαιρομαι που ειμαι εδω.
καλώς όρισες στην παρέα μας καλή διαμονή στο φόρουμ.....σαν nick name γνωστός και χαίρομαι που είσαι μαζί μαςκαλησπερα σε ολους,με αρκετους τα εχουμε ξαναπει κ παλιοτερα σε αλλες γειτονιες,κ εκει που ειπα χαθηκαν,τσουπ τους ξαναβρηκα,ωραιο μερος παιδια ωραιο σαιτ χαιρομαι που ειμαι εδω.
καλησπερα σε ολους,με αρκετους τα εχουμε ξαναπει κ παλιοτερα σε αλλες γειτονιες,κ εκει που ειπα χαθηκαν,τσουπ τους ξαναβρηκα,ωραιο μερος παιδια ωραιο σαιτ χαιρομαι που ειμαι εδω.
καλησπερα σε ολους,με αρκετους τα εχουμε ξαναπει κ παλιοτερα σε αλλες γειτονιες,κ εκει που ειπα χαθηκαν,τσουπ τους ξαναβρηκα,ωραιο μερος παιδια ωραιο σαιτ χαιρομαι που ειμαι εδω.
Καλώς ήρθες!καλησπερα σε ολους,με αρκετους τα εχουμε ξαναπει κ παλιοτερα σε αλλες γειτονιες,κ εκει που ειπα χαθηκαν,τσουπ τους ξαναβρηκα,ωραιο μερος παιδια ωραιο σαιτ χαιρομαι που ειμαι εδω.
Καλως ηρθες στην παρεα...καλησπερα σε ολους,με αρκετους τα εχουμε ξαναπει κ παλιοτερα σε αλλες γειτονιες,κ εκει που ειπα χαθηκαν,τσουπ τους ξαναβρηκα,ωραιο μερος παιδια ωραιο σαιτ χαιρομαι που ειμαι εδω.
Kαλώς ήρθες Σπύρο!σπυρος,δυτικη στερεα(αιτ/νια περιοχη μεσολογγιου-αιτωλικου.victory.,κυριως παπια