To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ολλανδια, Βελγιο, Λουξεμβουργο (BENELUX) και Ελλαδα για διακοπές και λίγες τσίχλες ......Χριστουγεννιάτικες!!!

Καλως όρισες φίλε.
Τιμή και χαρά μας να έχουμε στην παρέα φίλους από τόσο μακριά που συμμετέχουν σε όλο αυτό που γίνεται εδω .

Ποσειδώνα καλώς ήρθες στη παρέα μας.
καλησπερα σε ολους,με αρκετους τα εχουμε ξαναπει κ παλιοτερα σε αλλες γειτονιες,κ εκει που ειπα χαθηκαν,τσουπ τους ξαναβρηκα,ωραιο μερος παιδια ωραιο σαιτ χαιρομαι που ειμαι εδω.:)
.welcome. και καλη διαμονή στη παρέα του Hunters life

Ποσειδωνα καλως ηρθες στην παρεα του hunters life καλη διαμονη .welcome.
Καλα τα κυνήγια σας αλλά και οι σαργοι του jimakou, άλλο πράγμα!!!!
Όχι μόνο η ουσία αλλά και το ...μέγεθος!!!. Πως να το κάνουμε, το μέγεθος μετράει!!! Αφήστε τι λένε οι μικρό ...προικισμένοι!!!

Έτσι όχι μόνο ευχές για ζεστές κάννες αλλά και καλές ψαριές στους συμπάσχοντες.
Εδω σαργούς δεν έχει ή μάλλον έχει μόνο Μαρόκου.
Βολευόμαστε με μπακαλιάρους βόρειας θάλασσας (COD) ή γάδους που έγραφαν και τα βιβλία μας στο δημοτικό πριν ...100 χρόνια.
Αλλά ελάχιστα τα ψάρια εδω "χαμηλά" λόγω υψηλών θερμοκρασιών της θάλασσας.

καλησπερα σε ολους,με αρκετους τα εχουμε ξαναπει κ παλιοτερα σε αλλες γειτονιες,κ εκει που ειπα χαθηκαν,τσουπ τους ξαναβρηκα,ωραιο μερος παιδια ωραιο σαιτ χαιρομαι που ειμαι εδω.:)
Καλώς ήρθες στην παρέα μας .welcome.

καλώς όρισες στην παρέα μας καλή διαμονή στο φόρουμ.....σαν nick name γνωστός και χαίρομαι που είσαι μαζί μας :)

.welcome1.

Καλώς ήρθες!
.welcome.
Όνομα; Περιοχή; Κυνήγια;

Καλως ηρθες στην παρεα... .welcome1.

Πολλούς από εδώ τους διάβαζα αλλού και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί χάθηκαν ψιλοαπότομα. Ωραία σελίδα παιδιά. Μπράβο. Θα τα λέμε και μαζί.
Δημήτρης.

Status
Not open for further replies.
Back