Είμαι ο Αλέξης 39 κάτοικος Κομοτηνής (καταγωγή Δράμα) και δηλώνω κυνηγός και σκοπευτής!
Καααααλως σας βρήκα και πάντα τέτοια!!!έχετε κάνει φοβερή δουλεια ...σελιδα!!!!πολλές καλημερες σε όλο το team!
Είμαι ο Αλέξης 39 κάτοικος Κομοτηνής (καταγωγή Δράμα) και δηλώνω κυνηγός και σκοπευτής!
καλώς όρισες Αλέξη καλή διαμονή και καλά ποσταρίσματαΕίμαι ο Αλέξης 39 κάτοικος Κομοτηνής (καταγωγή Δράμα) και δηλώνω κυνηγός και σκοπευτής!
Στο μπεκατσοτοπι εγινε η συνάντηση-γνωριμια?Αλέξη Καλώς Ήρθες! Χάρηκα πολύ για την γνωριμία μας εχθές και χαίρομαι που θα τα λέμε.
Στο μπεκατσοτοπι εγινε η συνάντηση-γνωριμια?
Καααααλως σας βρήκα και πάντα τέτοια!!!έχετε κάνει φοβερή δουλεια ...σελιδα!!!!πολλές καλημερες σε όλο το team!
Καλως ηρθατε παλικαρια καλη διαμονηΕίμαι ο Αλέξης 39 κάτοικος Κομοτηνής (καταγωγή Δράμα) και δηλώνω κυνηγός και σκοπευτής!