To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γεια σας φιλοι κ συναδελφοι!!!Ονομαζομαι Παναγιώτης είμαι 27 χρονών από πάτρα κ εχω κ γω το ιδιο μικροβιο με σας απο οτι φαινεται!!!Ελπιζω να παερναμε καλα εδω μεσα να λυνουμε αποριες μας κ να γελαμε!!!καλησπεραααα!!!!!

Πάνο καλώς όρισες στην παρέα. .well done.

ναι σεττερ!!πως κ το μυριστηκες???!!
Το απόγευμα που ήρθες εσύ στην καλύβα, έφυγα εγώ ... :) Πήγαινε στα υδρόβια, γύρνα μερικές σελίδες πίσω να δεις το video που γυρίσαμε. Έμαθα πάντως ότι περάσατε καλά επάνω, αν εξαιρέσεις τα πουλιά που πέταξαν ψηλά με τον αέρα. Για να μην χαλάμε όμως το θέμα, σε καλωσορίζω και θα τα πούμε στην πορεία καλύτερα :)

Το απόγευμα που ήρθες εσύ στην καλύβα, έφυγα εγώ ... :) Πήγαινε στα υδρόβια, γύρνα μερικές σελίδες πίσω να δεις το video που γυρίσαμε. Έμαθα πάντως ότι περάσατε καλά επάνω, αν εξαιρέσεις τα πουλιά που πέταξαν ψηλά με τον αέρα. Για να μην χαλάμε όμως το θέμα, σε καλωσορίζω και θα τα πούμε στην πορεία καλύτερα :)
Σοβαρα τωρα??απιστευτοοο!!!!!εε δεν γινεται!!!καλως λοιπον παω να δω το βινεακι!!στο μικρο σ?γιωργος?

Γεια σας φιλοι κ συναδελφοι!!!Ονομαζομαι Παναγιώτης είμαι 27 χρονών από πάτρα κ εχω κ γω το ιδιο μικροβιο με σας απο οτι φαινεται!!!Ελπιζω να παερναμε καλα εδω μεσα να λυνουμε αποριες μας κ να γελαμε!!!καλησπεραααα!!!!!
.welcome.

Καλός όρισες Παναγιώτη

Παναγιώτη καλώς ήρθες στη παρέα μας και καλή διαμονή.

καλώς σας βρήκα παιδιά.... αν και στα τελειώματα τις σεζόν...:)
νέος σχετικά στο χώρο και ξετρελαμένος με παπιοκυνηγια!!

Καλώς όρισες στην παρέα.Από ποια περιοχή και το ονομάσου μήπως Δημήτρης ;

Status
Not open for further replies.
Back