To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα! Ειμαι ο γιωργος , καταγομαι απο ευβοια και ειμαι 20 χρονων . ειμαι παθιασμενος με το κυνηγι της μπεκατσας και φανατικος οπαδος των breda!

Γιώργο καλώς όρισες στην παρέα.Σε λίγες μέρες προς το τελος της περιόδου θα το γιορτάσουμε με ψησίματα και γλέντι σε ένα εκκλησάκι μετα τους Καθενούς.Δεν έχεις παρά να έρθεις να γνωριστούμε και απο κοντά.
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Γιορτή-λήξης-κυνηγετικής-περιόδου-2015-2016.473/page-2

Γεια σας φιλοι κ συναδελφοι!!!Ονομαζομαι Παναγιώτης είμαι 27 χρονών από πάτρα κ εχω κ γω το ιδιο μικροβιο με σας απο οτι φαινεται!!!Ελπιζω να παερναμε καλα εδω μεσα να λυνουμε αποριες μας κ να γελαμε!!!καλησπεραααα!!!!!

Γεια σας φιλοι κ συναδελφοι!!!Ονομαζομαι Παναγιώτης είμαι 27 χρονών από πάτρα κ εχω κ γω το ιδιο μικροβιο με σας απο οτι φαινεται!!!Ελπιζω να παερναμε καλα εδω μεσα να λυνουμε αποριες μας κ να γελαμε!!!καλησπεραααα!!!!!
Καλως τον Παναγιωτη καλη διαμονη .welcome.

Παναγιώτης διαβάζω, Πάτρα διαβάζω, μαχητικό βλέπω στο avatar, πες μου ότι έχεις και setter για να καταλάβω ... :)

Status
Not open for further replies.
Back