Eσύ κάτσε εκεί που είσαι και είσαι μια χαρά .Πιστεψέμε. Πολλοί θα θέλαμε να είμαστε στη θέση σου.εμενα μην με βαζεις μεσα μαζι με τους αλλους..buy.
Τ'ακούς Γιαννάκηηηηη ;
Eσύ κάτσε εκεί που είσαι και είσαι μια χαρά .Πιστεψέμε. Πολλοί θα θέλαμε να είμαστε στη θέση σου.εμενα μην με βαζεις μεσα μαζι με τους αλλους..buy.
kαλη σας μερα καλοριζικο το νεο φορουμ ειναι αψογο ειμαι ο μενιος απο σεπολια σας ευχομαι υγεια χρονια πολλα και καλες γιορτες.
Γειά σου Ρε Μένιοkαλη σας μερα καλοριζικο το νεο φορουμ ειναι αψογο ειμαι ο μενιος απο σεπολια σας ευχομαι υγεια χρονια πολλα και καλες γιορτες.
kαλη σας μερα καλοριζικο το νεο φορουμ ειναι αψογο ειμαι ο μενιος απο σεπολια σας ευχομαι υγεια χρονια πολλα και καλες γιορτες.
Καλά ποσταρίσματα Κυριάκο!!!!!Χαιρετω την παρεα!
Κυριακος 36 ετων κατοικος Αθηνων απο Χιο και Ρεθυμνο!
Μενιο καλως ηλθες μαζι μας,αργησες αλλα δικαιολογησαιkαλη σας μερα καλοριζικο το νεο φορουμ ειναι αψογο ειμαι ο μενιος απο σεπολια σας ευχομαι υγεια χρονια πολλα και καλες γιορτες.
Καλως τον φιλο μας τον Κυριακο,καλα ποσταρισματα....Χαιρετω την παρεα!
Κυριακος 36 ετων κατοικος Αθηνων απο Χιο και Ρεθυμνο!
Χαχαχαχα..... αντε καλως ήρθες Γιώργο και επίσημαΚαλός είμαι του λόγου μου είπα τα καλορίζικα αλλά για εμένα δεν ανέφερα τίποτα τώρα το είδα!Λοιπόν λέγομαι Τσαμπούκος Γεώργιος,είμαι 28 ετών,είμαι από Σμίλα Ηλείας,μερικοί ίσως με ξέρουν παλιά ως gtsampou,ασχολούμαι πιο πολύ με τα κυνοφιλικά και όπως βλέπετε και στο AVATAR είμαι μέλος της λέσχης κυνηγών με σπάνιελ και ριτρίβερ Ελλάδος
Καλως ηρθες Γιωργο στην παρεα μας !!Καλός είμαι του λόγου μου είπα τα καλορίζικα αλλά για εμένα δεν ανέφερα τίποτα τώρα το είδα!Λοιπόν λέγομαι Τσαμπούκος Γεώργιος,είμαι 28 ετών,είμαι από Σμίλα Ηλείας,μερικοί ίσως με ξέρουν παλιά ως gtsampou,ασχολούμαι πιο πολύ με τα κυνοφιλικά και όπως βλέπετε και στο AVATAR είμαι μέλος της λέσχης κυνηγών με σπάνιελ και ριτρίβερ Ελλάδος