To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ FORUM ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΣΑΣ,ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΜΠΕΚΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΕΤΤΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΤΣΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ

Σωτήρη καλώς όρισες στην παρέα
.Πες μου που περίπου είσαι στο Αγρίνιο μήπως και ανεβαίνοντας για Αρτα περάσω καμιά φορά να τα πούμε.Άλλωστε έρχομαι και για δουλειά στο Αγρίνιο μερικές φορές.

γεια σου δημητρη.τι δουλεια κανεικαι ερχεσαι?απο που πας αρτα μεσα απο αγρινιο η απο την ιονια οδο απο μεσολογγι?

γεια σου δημητρη.τι δουλεια κανεικαι ερχεσαι?απο που πας αρτα μεσα απο αγρινιο η απο την ιονια οδο απο μεσολογγι?
Συνήθως απο την Ιόνια Σωτήρη.Αν και αρκετές φορές ανεβαίνω απο Πύλη Τρικάλων, Μεσοχώρα και βγαίνω κατευθείαν στα Τζουμέρκα.
Δουλεύω στον ΑΔΜΗΕ και έρχομαι στα υδροηλεκτρικά και τους μεγάλους υποσταθμούς της ΔΕΗ.

φιλε εμενα το μαγαζι ειναι 100 μετρα απο το κομβο κουβαραςΟΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΞΙΑ ΣΤΑ 100 ΜΕΤΡΑ ΕΙΜΑΙ

Για σας και απο εμένα . Αντώνης απο Ν .μαρμαρα Χαλκιδικής . Fb Antonis Nanos. κυνηγω απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου αεροβόλο ,al 48, Winchester 1500 txr και απο το 1999 με ένα Benelli sbe1.παλια μόνο αγριογούρουνα τωρα μόνο λαγό και πουλιά . Ασχολούμαι με τον τουρισμό (camping Stavros και Porto Elena μετα τον Ν.μαρμαρα προς τωρωνη).μπηκα στο φόρουμ πριν λίγες μέρες και οφείλω να ομολογήσω οτι ειναι οτι καλύτερο υπάρχει στο χώρο.ειδικα οι ιδιογομωτες αναγάγουν τις συζητήσεις σε άλλο επίπεδο .οι γνώσεις σας ειναι απίστευτες και γενικά όλοι όσοι γράφουν ,γράφουν καλοπροαίρετα προσπαθώντας να βοηθήσουν άλλους συναδέλφους όπως εγω με λιγότερες ειδικές γνώσεις.
Εύχομαι υγεία σε όλους !!!!!

Last edited:
Καλώς ορισες Αντώνη.
Βαλε λινκ απο τα κάμπινγκ για να ξέρουμε που ακριβώς θα ερθουμε :)

ΔΙΟΝΥΣΗ δες εδώ ...campingstavros-portoelena-Facebook
Γιατί το κανονικό site www.campingstavros.gr
ίσως δεν ανοίξει γιατι το κάνουμε αναβάθμιση
Σε λίγες μέρες θα ειναι ετοιμο

Last edited:
Για σας και απο εμένα . Αντώνης απο Ν .μαρμαρα Χαλκιδικής . Fb Antonis Nanos. κυνηγω απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου αεροβόλο ,al 48, Winchester 1500 txr και απο το 1999 με ένα Benelli sbe1.παλια μόνο αγριογούρουνα τωρα μόνο λαγό και πουλιά . Ασχολούμαι με τον τουρισμό (camping Stavros και Porto Elena μετα τον Ν.μαρμαρα προς τωρωνη).μπηκα στο φόρουμ πριν λίγες μέρες και οφείλω να ομολογήσω οτι ειναι οτι καλύτερο υπάρχει στο χώρο.ειδικα οι ιδιογομωτες αναγάγουν τις συζητήσεις σε άλλο επίπεδο .οι γνώσεις σας ειναι απίστευτες και γενικά όλοι όσοι γράφουν ,γράφουν καλοπροαίρετα προσπαθώντας να βοηθήσουν άλλους συναδέλφους όπως εγω με λιγότερες ειδικές γνώσεις.
Εύχομαι υγεία σε όλους !!!!!
.welcome.

Status
Not open for further replies.
Back