To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα . Ειμαι ο Νικόλας απο Ηπειρο . Ειμαι πυροσβέστης στο επάγγελμα κι ελπίζω να τα λέμε απο εδω μέσα.

Πατριώτη καλώς όρισες στην παρέα και αφού είσαι και απο Φιλιππιάδα που θα παει ,θα σε βρω κάποια φορά ανεβαίνοντας για Τζουμέρκα..sarcastic.

Καλώς ορίσατε παιδες.
Για το θεμα με τα αθεμιτα μέσα κ την συμετοχη μας στα κυνηγε κοινα.
Εδω τουλαχιστον η βρωμια της καρεκλας κ του βολεματος σε κανει νσ αηδιάζεις ακομη κ τους κυνηγ συλλογους.
Οποταν εδω κ χρονια ςγω υιοθετησα την δική μου σιωπιλη γραμμη προσφοράς.
Επιλέγω την παρέα. ....κ εχω ορους κυνηγετ παιδείας απαραβατους.
Οποιος ακολουθει πρεπει να τους τηρα μαζι κ γω πρωτος.
Σκουπιδια χαμω.....η τα μαζευεις η μενεις στο βουνο.
Κατεβασα άνθρωπο σρην μεση του βουνού που προηγούμενος ειχα μαζεψει ςγω τα σκουπιδια του κ ειχα προειδοπποησει.
Μθα χουφτα σπορο σπερνετε καθε φορά που βγαίνω στο βουνο σε υσηχα κ απομερα μερη.
Απλα το ριχνω εκει που προσφερετε.
Καποιο θα φυτρωσει.
Καθαρισμα φυσικων πηγων
Αποκλεισμος απο τον κυκλο μου αλαζωνων κ κρεατοσυλλεκτων.
Προβολη μεσα απο παραδειγματα γιατι δεν πρεπει να παρανομουμε κ να λαθροθηρουμε οταν μαλιστα το κανουν αλλοι.
Σνομπαρισμα των οσων κομπιαζουν για ξεπερασμα του οριου.κλπ.
Ουσιαστικά. ....ενα ατομο να επηρεασεις θετικα κ ενα άλλο να βάλεις στο περιθώριο εχεις πετυχει.
Γιατι θα το κανει κ αυτός.
Κ ο αλλος θα αναγκαστει να ακολουθησει.
Προσφέρεις αργα κ σταθερά κ το ξερεις μονο εσυ.
Απο το τιποτα προτιμω αυτο κ χωρις κοπο.
Στοιχίζει ομως γιατι χαλας σχεσεις.
Απο την αλλη....αμα δεν εγκρινω αυτα που κανει καποιος....ενας λόγος περισσοτερο να μην το κανω κ παρεα.

Πατριώτη καλώς όρισες στην παρέα και αφού είσαι και απο Φιλιππιάδα που θα παει ,θα σε βρω κάποια φορά ανεβαίνοντας για Τζουμέρκα..sarcastic.
Καλησπέρα . Ποτε δεν ξερεις !! Αν κι κυνηγάω προς Ζαγόρι μεριά . Τζουμέρκα ειναι τέλεια κι καλοκαίρι . Βόλτα κι τσιπουράκι !

Θεωρω οτι αθεμιτα μεσα ειναι ρα παρανομα μέσα κ η κακοβουλη καρπωση.
Πχ νυκτα με προβολεα....πατημα με αυτοκινητα....σιδεροπαγιδες....σιγαστηρες....κλπ.
Οσον αφορά τξν καρπωση.....οταν δεν σου είναι αυτοσκοπός αλλα φυσικά καλοδεχουμενη δεν βρισκω κατι το κακό σε αυτην.
Νομιμος να σε κ εξαλου κυνήγι παμε οχι μονο περιπατο.
Αν η καρπωση ειναι 3 πουλια κ τα βρω θα τα κτυπησω.
Τωρα εαν ξερω οτι ενα κοπαδι των 5 είναι ολο κ ολο κ ειδικα εμεις των χωριων που ξερουμε καλυτερα τον αριθμο τους κ που κρατουν εστω κ αν δικαιουμε 3 μπορεί κ να μην πατησω την σκανδαλη σε κανένα.
Αυτο είναι που μας κανει κυνηγούς.
Ετσι νιωθουμε κ αυτο δεν υα το χωνεψουν ποτε η λαθροκυνηγοι

• Like
Reactions: DrV
Καλησπέρα . Ειμαι ο Νικόλας απο Ηπειρο . Ειμαι πυροσβέστης στο επάγγελμα κι ελπίζω να τα λέμε απο εδω μέσα.
Νικόλα καλώς ήρθες στην διαδυκτιακη κυνηγετική παρεα μας που την πλαισιώνουν παρα πολύ καλά παιδια απο όλη την Ελλάδα και νιωθω σαν να γνωριζόμαστε χρόνια.

Καλησπέρα . Ποτε δεν ξερεις !! Αν κι κυνηγάω προς Ζαγόρι μεριά . Τζουμέρκα ειναι τέλεια κι καλοκαίρι . Βόλτα κι τσιπουράκι !
Εννοούσα οτι θα περάσω εγώ απο Φιλιππιάδα καθώς θα ανεβαίνω στα Τζουμέρκα.Αυριο επιστρέφω Αθήνα.

:) καλός ήρθες Νικόλα
.. άλλος ενα πατριώτης στην παρέα ! καλή διαμονή

Καλησπερα τυχαια ανακαλυψα το forum και μπορω να πω μου αρεσει πολυ!!! Σαν νεος Κυνηγος (δεν εχω κλείσει ακομα τα 19 την πρωτη μου αδεια την εβγαλα φετος, βεβαια απο 6 χρονων παταω στο βουνο) πιστευω πως μπορω να μοιραστω τις εμπειρίες μου αλλα και να αποκτησω γνωσεις απο τους πιο μεγαλους, για το αγαπημενο μας χομπι!!

Δημητρης απο Ευβοια

Καλησπερα τυχαια ανακαλυψα το forum και μπορω να πω μου αρεσει πολυ!!! Σαν νεος Κυνηγος (δεν εχω κλείσει ακομα τα 19 την πρωτη μου αδεια την εβγαλα φετος, βεβαια απο 6 χρονων παταω στο βουνο) πιστευω πως μπορω να μοιραστω τις εμπειρίες μου αλλα και να αποκτησω γνωσεις απο τους πιο μεγαλους, για το αγαπημενο μας χομπι!!

Δημητρης απο Ευβοια
καλώς ήλθες στην παρέα μας Δημήτρη :)

Δημητρης απο Ευβοια
.welcome.

Δημητρης απο Ευβοια
Γεια σου Δημητράκη, καλωσόρισες ! Ότι θες να μάθεις ρωτάς και συμμετέχεις :)

Δημητρης απο Ευβοια
Καλώς ήρθες Δημήτρη

Δημητρης απο Ευβοια
.welcome1..welcome1..welcome1.

Δημητρης απο Ευβοια
Καλωσηρθες δημητρη!σιγουρα οι γνωσεις και οι εμπειριες μερικων παιδιων του φορουμ θα σε βοηθησουν να λυσεις πολλες απο τις απωρειες σου....απο που απ την ευβοια αν επιτρεπεται;

Δημητρης απο Ευβοια
.welcome. Δημήτρη!

Status
Not open for further replies.
Back