Καλώς σας βρήκα όλους!!!! Φιλε Ηλία Χαλκίδα μένω Αλλά έχω χωριά το Βαθύ και τον παλιουρα αν τα γνωρίζεις, οπότε και περιξ αυτών γίνονται τα Περισσότερα κυνηγια μου
Καλως ηρθες ΔημητρηΚαλησπερα τυχαια ανακαλυψα το forum και μπορω να πω μου αρεσει πολυ!!! Σαν νεος Κυνηγος (δεν εχω κλείσει ακομα τα 19 την πρωτη μου αδεια την εβγαλα φετος, βεβαια απο 6 χρονων παταω στο βουνο) πιστευω πως μπορω να μοιραστω τις εμπειρίες μου αλλα και να αποκτησω γνωσεις απο τους πιο μεγαλους, για το αγαπημενο μας χομπι!!
Δημητρης απο Ευβοια
Καλησπερα τυχαια ανακαλυψα το forum και μπορω να πω μου αρεσει πολυ!!! Σαν νεος Κυνηγος (δεν εχω κλείσει ακομα τα 19 την πρωτη μου αδεια την εβγαλα φετος, βεβαια απο 6 χρονων παταω στο βουνο) πιστευω πως μπορω να μοιραστω τις εμπειρίες μου αλλα και να αποκτησω γνωσεις απο τους πιο μεγαλους, για το αγαπημενο μας χομπι!!
Δημητρης απο Ευβοια
ΔημητρηΚαλησπερα τυχαια ανακαλυψα το forum και μπορω να πω μου αρεσει πολυ!!! Σαν νεος Κυνηγος (δεν εχω κλείσει ακομα τα 19 την πρωτη μου αδεια την εβγαλα φετος, βεβαια απο 6 χρονων παταω στο βουνο) πιστευω πως μπορω να μοιραστω τις εμπειρίες μου αλλα και να αποκτησω γνωσεις απο τους πιο μεγαλους, για το αγαπημενο μας χομπι!!
Δημητρης απο Ευβοια
Καλώς ήρθες Δημήτρη στη παρέα του Hunterslife και καλή διαμονή.Καλησπερα τυχαια ανακαλυψα το forum και μπορω να πω μου αρεσει πολυ!!! Σαν νεος Κυνηγος (δεν εχω κλείσει ακομα τα 19 την πρωτη μου αδεια την εβγαλα φετος, βεβαια απο 6 χρονων παταω στο βουνο) πιστευω πως μπορω να μοιραστω τις εμπειρίες μου αλλα και να αποκτησω γνωσεις απο τους πιο μεγαλους, για το αγαπημενο μας χομπι!!
Δημητρης απο Ευβοια
Ωραίοι κυνηγότοποι!!!Καλώς σας βρήκα όλους!!!! Φιλε Ηλία Χαλκίδα μένω Αλλά έχω χωριά το Βαθύ και τον παλιουρα αν τα γνωρίζεις, οπότε και περιξ αυτών γίνονται τα Περισσότερα κυνηγια μου
Καλημέρα σε όλους ονομάζομαι φώτης , πολύ όμορφο το site καθώς και αρκετά επίκαιρο, εύχομαι καλή διασκέδαση σε ολους μας.
Καλωσόρισες Φώτη !Καλημέρα σε όλους ονομάζομαι φώτης , πολύ όμορφο το site καθώς και αρκετά επίκαιρο, εύχομαι καλή διασκέδαση σε ολους μας.