καλώς ήρθες στην παρέα Βασίλη !Καλησπέρα σε όλη την παρέα.Βασίλης το ονομά μου απο Αθήνα. Κυνήγια σε Αρκαδία και Αθήνα στα πέριξ. Καλώς σας βρήκα.
Καλώς ήρθες Βασίλη καλή διαμονήΚαλησπέρα σε όλη την παρέα.Βασίλης το ονομά μου απο Αθήνα. Κυνήγια σε Αρκαδία και Αθήνα στα πέριξ. Καλώς σας βρήκα.
Βασίλη λεβέντη.Καλησπέρα σε όλη την παρέα.Βασίλης το ονομά μου απο Αθήνα. Κυνήγια σε Αρκαδία και Αθήνα στα πέριξ. Καλώς σας βρήκα.
Βασίλη Καλωσόρισες!Καλησπέρα σε όλη την παρέα.Βασίλης το ονομά μου απο Αθήνα. Κυνήγια σε Αρκαδία και Αθήνα στα πέριξ. Καλώς σας βρήκα.
που ξέρεις το επώνυμο του;;;;; .xm.Βασίλη Καλωσόρισες!
Το έγραψα με κεφαλαίο για να δώσω έμφαση στο καλωσόρισμα ρε Μάκη...που ξέρεις το επώνυμο του;;;;; .xm.
κι εγώ σε πείραξα φέρνοντας στο μυαλό μου το μόνιμο χαμόγελο σου που γνώρισα στην ΚόνιτσαΤο έγραψα με κεφαλαίο για να δώσω έμφαση στο καλωσόρισμα ρε Μάκη...
Το κατάλαβα Μάκη και εννοείτε ότι τα πειράγματα φίλων όχι απλά είναι καλοδεχούμενα αλλά και ποθητά...κι εγώ σε πείραξα φέρνοντας στο μυαλό μου το μόνιμο χαμόγελο σου που γνώρισα στην Κόνιτσα
έχει προγραματιστεί απομένει η υλοποίησηΤο κατάλαβα Μάκη και εννοείτε ότι τα πειράγματα φίλων όχι απλά είναι καλοδεχούμενα αλλά και ποθητά...
Πιστευω να κανονίσετε κατι και φέτος και να τα ξαναπούμε-ξαναπιουμε από κοντά...
έχει προγραματιστεί απομένει η υλοποίηση
Καλώς ήρθες Σάκη, όλα τα καλά τα κάνεις!Καλησπερα!!! Ειμαι ο Σακης απο κοζανη κυνηγος-φερματζης και ιδιογωμοτης
Καλως σας βρηκα !!! Ετσι ειναι Μυρο και εχουμε κατι ομορφο να κανουμε ολο τον χρονο