Γεια σου Χρηστο το χωριο μου ειναι κοντα στον βαθυλακο διπλα στην λιμνη αλλα δεν εχω συγγενεις εκει ερχεσαι στα μερη μου ;; ☺
Ερχομαι καπου-καπου.
Γεια σου Χρηστο το χωριο μου ειναι κοντα στον βαθυλακο διπλα στην λιμνη αλλα δεν εχω συγγενεις εκει ερχεσαι στα μερη μου ;; ☺
Καλωσόρισες Σακη!!!Καλησπερα!!! Ειμαι ο Σακης απο κοζανη κυνηγος-φερματζης και ιδιογωμοτης
Σάκη καλώς όρισες στην παρέα.Καλως σας βρηκα !!! Ετσι ειναι Μυρο και εχουμε κατι ομορφο να κανουμε ολο τον χρονο
Καλώς ήρθες στη παρέα Γιάννηγειας σας με λενε γιαννη και ειμαι απο κοζανη πλευρα και χαιρομαι που θα σας κανω παρεα μου αρεση το κυνηγι του τρυγονιου και της φασσας και του παπιου και της τσιχλας.
Καλά τα μπασιματα αλλά αν δεν εμπλουτιζεται το κυνήγι και από ντόπιους πληθυσμους, τότε καταντάει τελείως λαχείο που είναι δύσκολο να πιάσεις στα πλαίσια μιας ολιγοημερης εξόρμησης. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν την κυνηγάω.AltairLusso ανεβα προς τα εδω και βλεπουμε αν το κοριτσια ειναι πιστα στο ραντεβους τους και φετος
Chris-Kaz οχι κοζανη μεσα αν και απο εκει περνω συχνα για κυνηγια και για ψαρεμα
Γεια σου Γιάννη και καλώς όρισες στην παρέα.γειας σας με λενε γιαννη και ειμαι απο κοζανη πλευρα και χαιρομαι που θα σας κανω παρεα μου αρεση το κυνηγι του τρυγονιου και της φασσας και του παπιου και της τσιχλας.