καλώς ήλθες Λεωνίδα καλή παραμονήηταν αδυνατο να μην ακολουθησο τους καλους και αξιοπιστους φιλους και σε αυτη την προσπαθεια που κανουν αλλωστε ειναι παντα στη καρδια μου και αν γραφω λιγο ας με συνχορεσουν απλα θελω να μιλαω παντα στο μετωπο.ειμαι ο scocco 44 χρονων πατερας 3 παιδιων 12-14-και 16 χρονων τεχνολογος γεωπονος και ειμαι αρρωστος σαν και σας απο τα 15 μου χρονια.
International θα σας κάνω ρε μπαγάσηδες, σκέφτομαι την φάτσα του Διονύση μόλις δει αυτήν την εγγραφη ...
Λεωνιδα... Να τα χαιρεσαι και να τα δεις οπως επιθυμεις...ηταν αδυνατο να μην ακολουθησο τους καλους και αξιοπιστους φιλους και σε αυτη την προσπαθεια που κανουν αλλωστε ειναι παντα στη καρδια μου και αν γραφω λιγο ας με συνχορεσουν απλα θελω να μιλαω παντα στο μετωπο.ειμαι ο scocco 44 χρονων πατερας 3 παιδιων 12-14-και 16 χρονων τεχνολογος γεωπονος και ειμαι αρρωστος σαν και σας απο τα 15 μου χρονια.
Ειμαι ο Τακης,κατοικος, Αθηνων,ετων 38 και χαιρομαι πολυ που βρισκομαι στην παρεα σας!!ευχομαι καλη χρονια σε ολους με υγεια και χαρα στις οικογενειες σας!!!
benellακιας με τάσεις αυτοκτονίας berettaΕιμαι ο Τακης,κατοικος, Αθηνων,ετων 38 και χαιρομαι πολυ που βρισκομαι στην παρεα σας!!ευχομαι καλη χρονια σε ολους με υγεια και χαρα στις οικογενειες σας!!!
Γεια σου και χαρα σου φιλε καλώς όρισες!Ειμαι ο Τακης,κατοικος, Αθηνων,ετων 38 και χαιρομαι πολυ που βρισκομαι στην παρεα σας!!ευχομαι καλη χρονια σε ολους με υγεια και χαρα στις οικογενειες σας!!!
Sivos......Καλά ποσταρίσματαΚαλησπέρα σε όλους και καλη χρονιά σε όλα τα μέλη !!!ειμαι κάτοικος Αθηνών και νέος τσιχλοκυνηγος !!συγχαρητηρια για το υπέροχο forum σας....cool.
Καλησπέρα σε όλους και καλη χρονιά σε όλα τα μέλη !!!ειμαι κάτοικος Αθηνών και νέος τσιχλοκυνηγος !!συγχαρητηρια για το υπέροχο forum σας....cool.