A
AltairLusso
στα παιδιά.
Μπορεί ο Αρίστος να θέλει το Duckacholic αλλά εμένα μου αρέσει το παλιό...
Μπορεί ο Αρίστος να θέλει το Duckacholic αλλά εμένα μου αρέσει το παλιό...
Καλώς σας βρήκα και πάλι, Βασίλης κυνηγός και τρελός Ολυμπιακός
Ευχαριστώ τον Τζέρυ για την πολύτιμη βοήθεια του για την εγγραφή, καθώς από το κινητό μου δεν μπορούσα!
Καλώς σας βρήκα και πάλι, Βασίλης κυνηγός και τρελός Ολυμπιακός
Ευχαριστώ τον Τζέρυ για την πολύτιμη βοήθεια του για την εγγραφή, καθώς από το κινητό μου δεν μπορούσα!
Γεια σου Βασιλη... Πολλα ... και καλα ποσταρισματα...Καλώς σας βρήκα και πάλι, Βασίλης κυνηγός και τρελός Ολυμπιακός
Τωρα για το Ολυμπιακος, δεν πεταξαμε και τη σκουφια μας...
Ειμαι ο Νικος 29 ετων κ καταγομαι απο Καλαματα. Να ευχηθω ενα μεγαλο μπραβο στους οργανωτες αυτης της προσπαθειας γιατι καταφεραν να δημιουργησουν ενα πολυ αξιολογο forum ωστε να μοιραζομαστε αποψεις για τη κοινη μας "τρελα". Καλη αρχη λοιπον!
Το προσονυμιο σηματοδοτει τη παρεα 3 "γνωστων" που το παθος για το παπι κ οχι μονο τους κανει να κυνηγουν μαζι απο μικρα παιδια..
Ειμαι ο Νικος 29 ετων κ καταγομαι απο Καλαματα. Να ευχηθω ενα μεγαλο μπραβο στους οργανωτες αυτης της προσπαθειας γιατι καταφεραν να δημιουργησουν ενα πολυ αξιολογο forum ωστε να μοιραζομαστε αποψεις για τη κοινη μας "τρελα". Καλη αρχη λοιπον!
Το προσονυμιο σηματοδοτει τη παρεα 3 "γνωστων" που το παθος για το παπι κ οχι μονο τους κανει να κυνηγουν μαζι απο μικρα παιδια..