To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΟΛΛΗΣΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
.welcome.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΟΛΛΗΣΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Καλώς ήρθες Νίκο!

Καλώς Ήρθες Νίκο!
Αν θέλεις μη γράφεις με κεφαλαία. Όσο για την ιδιογόμωση, είμαι σίγουρος ότι θα ενημερώνεσαι και θα ανταλλάζεις απόψεις γνώστες του αντικειμένου, με αξιόλογα μέλη του φόρουμ μας στο αντίστοιχο θέμα: http://www.hunterslife.gr/forums/forums/Ιδιογόμωση.39/

Last edited by a moderator:
Καλως ηρθες Νικο καλη διαμονη .welcome.

καλησπερα ειμαι ο περικλης
μενω αθηνα σωματικα..πνευματικα ειμαι μεσσηνια
Κυνηγαω μπεκατσα-τσιχλα.
Μονο ΑΕΚ και ολα καλα..
καλώς ήλθες Περικλή στην παρέα μας παλιός γνώριμος και άριστος γνώστης του καιρού
για πάντα ΑΕΚ :)

Καλωσορίζουμε την εξαιρετικά αξιόπιστη ανάλυση και πρόγνωση του καιρού.
Περικλή καλή διαμονή στο φόρουμ , θα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τα μετεωρολογικά νέα :)

Status
Not open for further replies.
Back