Γιώργο καλώς όρισες στην παρέα φίλε.Χαιρετω όλη την όμορφη παρέα !
Είμαι ο Γιώργος είμαι 27 χρονών και είμαι απο την Νάξο .
Γιώργο καλώς όρισες στην παρέα φίλε.Χαιρετω όλη την όμορφη παρέα !
Δημήτρη καλώς ήρθες.Καλησπέρα κι από μένα. Είμαι ο Δημήτρης και είμαι 43 χρονών.
Καλή χρονιά με υγεία και καλά κυνήγια.
Γιάννη καλώς ήρθες στη παρέαΚαλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Είμαι ο Γιάννης από το Βασιλικό Χαλκίδας, 49 χρονών και σας διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν είχα κάνει εγγραφή καθώς δεν είμαι και πολύ δραστήριος με τα forum γενικά. Κυνηγώ τα τελευταία πέντε χρόνια, δεν δρέπω δάφνες ευστοχίας, μου αρέσει πολύ το περπατητό στην τσίχλα, ενώ για λαγό που πήγα δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Δεν έχω σκυλάκι, αν και θα ήθελα, καθώς πιστεύω ότι δεν έχω τον χρόνο που πρέπει να του αφιερώσω. Το όπλο μου είναι benelli M2. Το καλοκαίρι ασχολούμαι με το ψαροντούφεκο όποτε έχω χρόνο. Ελπίζω να συνεχίσουν τα έμπειρα μέλη σας να προσφέρουν γνώσεις, συμβουλές και να προωθούν το ήθος που πιστεύω ότι πρέπει να χαρακτηρίζει τις σχετικές δραστηριότητες με τη φύση.
καλως σας βρηκα ειμαι ο κωστας σας διαβαζα καιρο και ειπα να κανω μια εγγραφη ωστε να μπορουμε να ανταλλαζουμε κι αποψεις
Νησιώτες Κώστα και Γιώργο καλώς ήρθατε στη παρέα του hunterslife.Χαιρετω όλη την όμορφη παρέα !
Γεια σας και από μένα. Ειμαι ο Μάρκος 28 χρόνων και ειμαι από τη Σιατίστα.
Καλή χρόνια καλα κυνήγια για οσο μας εχει απομένει καλα εκπεδευτικο στη συνέχεια , υγεία και χαρά σ όλους μας!!!
Γεια σου Μανό μπεκάτσα, ορτύκι πέρδικα ( όχι φανατικά ) και που και που κανα γουρούνι με την παρέα του πατέρα μου. Από όπλα την fabarm mod Italia στο φτερότο και την browning την gold στο γουρούνι!!!Μάρκο καλώς ήρθες στην παρέα μας! Τι κυνήγια κάνεις περισσότερο; Όπλο;;;
Καλή χρόνια καλα κυνήγια για οσο μας εχει απομένει καλα εκπεδευτικο στη συνέχεια , υγεία και χαρά σ όλους μας!!!
Καλώς ήρθες Μαρκο!Γεια σας και από μένα. Ειμαι ο Μάρκος 28 χρόνων και ειμαι από τη Σιατίστα.
Καλημέρα και από μένα.Σας διαβάζω αρκετό καιρό,έτσι αποφάσισα να γράψω και γω .Κυνηγάω ότι πετάει κυρίως γιατί μου αρέσει να καίω φυσίγγια στο κυνήγι.Α! Ξέχασα το κυριότερο με λένε Κώστα.