Καλώς όρισες Κώστα!Καλημέρα και από μένα.Σας διαβάζω αρκετό καιρό,έτσι αποφάσισα να γράψω και γω .Κυνηγάω ότι πετάει κυρίως γιατί μου αρέσει να καίω φυσίγγια στο κυνήγι.Α! Ξέχασα το κυριότερο με λένε Κώστα.
Καλώς όρισες Κώστα!Καλημέρα και από μένα.Σας διαβάζω αρκετό καιρό,έτσι αποφάσισα να γράψω και γω .Κυνηγάω ότι πετάει κυρίως γιατί μου αρέσει να καίω φυσίγγια στο κυνήγι.Α! Ξέχασα το κυριότερο με λένε Κώστα.
Kαλως ηρθες Κωστη στην παρεα μαςΚαλημέρα και από μένα.Σας διαβάζω αρκετό καιρό,έτσι αποφάσισα να γράψω και γω .Κυνηγάω ότι πετάει κυρίως γιατί μου αρέσει να καίω φυσίγγια στο κυνήγι.Α! Ξέχασα το κυριότερο με λένε Κώστα.
Αν νοίκιασες και Fiat Panda τότε αν και όταν αποκτήσεις παιδιά θα είναι κορίτσια!
Κώστα καλώς όρισες στην παρέα.Καλημέρα και από μένα.Σας διαβάζω αρκετό καιρό,έτσι αποφάσισα να γράψω και γω .Κυνηγάω ότι πετάει κυρίως γιατί μου αρέσει να καίω φυσίγγια στο κυνήγι.Α! Ξέχασα το κυριότερο με λένε Κώστα.
καλως ορισες συντοπιτη. για δωσε λεπτονερειες οπως τι κυνηγας οπλο κ. τλ ξερεις εσυΚαλως σας βρηκα παιδακια!!!! με λενε ζαχαρια απο ηρακλειο κρητης και εχετε κανει πολυ ωραια δουλεια στο φορουμ !!!! μπραβο!!! συγχαρητηρια και στους διαχειριστες!!! εχετε πολυ ωραια υλη και πολυ ενδιαφεροντα θεματα που τουλαχιστον για μας τους νεους κυνηγους ειναι παρα πολυ χρησιμα!!! χαιρομαι που σας βρηκα!!! ηταν κατι που ελειπε απο το διαδικτυο!