To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γειά σας είμαι ο Δημήτρης από αρτα ..διαβάζω εδώ κ το σωστο είναι να γίνω μέλος. ..Ευχαριστώ
Συνονόματε και πατριώτη Αρτινέ , καλώς όρισες στην παρέα.

Γειά σας και από εμένα.
Με λένε Δημήτρη και είμαι 34 χρονών. Κυνηγάω σχεδόν αποκλειστικά με 2 αγγλικά σέττερ και περιστασιακά πάω για καμία τσίχλα.

Αφορμή για να γραφτώ σε αυτό το φόρουμ ήταν η συζήτηση για τα brainchokes.

Ελπίζω να πάρω αρκετές γνώσεις μέσα από τις συζητήσεις εδώ μέσα.
Συνονόματε καλώς όρισες στην παρέα.

Γειά σας και από εμένα.

Με λένε Δημήτρη και είμαι 34 χρονών. Κυνηγάω σχεδόν αποκλειστικά με 2 αγγλικά σέττερ και περιστασιακά πάω για καμία τσίχλα.

.welcome.στην παρεα !,

Γειά σας και από εμένα.

Καλως ηρθες Δημητρη καλη διαμονη .welcome.

Γειά σας και από εμένα.

Καλώς ήρθες Δημήτρη

Ασχολούμαι με κυνήγι πουλιών κ με σκοπευτηριο. Μου αρέσει να ανταλλασω γνώμες για θέματα κυνηγίου,φυσιγγίων κτλ ειδικά τώρα που θα ξεκινήσει η "νεκρα περίοδος" με τη λήξη του κυνηγιού

Ασχολούμαι με κυνήγι πουλιών κ με σκοπευτηριο. Μου αρέσει να ανταλλασω γνώμες για θέματα κυνηγίου,φυσιγγίων κτλ ειδικά τώρα που θα ξεκινήσει η "νεκρα περίοδος" με τη λήξη του κυνηγιού
καλώς ήλθες στην παρέα μας
σίγουρα η νεκρή περίοδος γεμίζει με συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων γύρω από το κυνήγι....θα τα λέμε λοιπόν .shake hands.

Status
Not open for further replies.
Back