Καλως ηρθες Κώστα!
Για και χαρα σε ολους σε αυτο το υπεροχο forum. Αν και εκανα ενα σχολιο σε σλλη ενοτητα συγχωρηστεμε και επιτρεψτεμου να συστηθω. Με λενε Κωστα μενω στο νεο ηρακλειο και αρωστακι με το κυνηγι . Επειδη δεν γνωριζω τιποτα απο forum παρακαλω καθοδηγηστεμε και διορθωστεμε
Κώστα Καλώς Ήρθες στην παρέα μας. Διαχειριστική ομάδα και όλα τα μέλη είμαστε στη διάθεσή σου για ό,τι χρειαστείς. Απλά να μη διστάσεις να το ζητήσεις.Για και χαρα σε ολους σε αυτο το υπεροχο forum. Αν και εκανα ενα σχολιο σε σλλη ενοτητα συγχωρηστεμε και επιτρεψτεμου να συστηθω. Με λενε Κωστα μενω στο νεο ηρακλειο και αρωστακι με το κυνηγι . Επειδη δεν γνωριζω τιποτα απο forum παρακαλω καθοδηγηστεμε και διορθωστεμε
Κώστα Καλώς Ήρθες στην παρέα μας. Διαχειριστική ομάδα και όλα τα μέλη είμαστε στη διάθεσή σου για ό,τι χρειαστείς. Απλά να μη διστάσεις να το ζητήσεις.
Μην ανησυχείς για τίποτα φιλαράκι .cool.Για και χαρα σε ολους σε αυτο το υπεροχο forum. Αν και εκανα ενα σχολιο σε σλλη ενοτητα συγχωρηστεμε και επιτρεψτεμου να συστηθω. Με λενε Κωστα μενω στο νεο ηρακλειο και αρωστακι με το κυνηγι . Επειδη δεν γνωριζω τιποτα απο forum παρακαλω καθοδηγηστεμε και διορθωστεμε
Ασχολούμαι με κυνήγι πουλιών κ με σκοπευτηριο. Μου αρέσει να ανταλλασω γνώμες για θέματα κυνηγίου,φυσιγγίων κτλ ειδικά τώρα που θα ξεκινήσει η "νεκρα περίοδος" με τη λήξη του κυνηγιού
Γεια σας λοιπον και απο εμενα.Ξεινω αθτη την πληγη περιπου 30 χρονια αλλα η φαγουρα δεν λεει να φθγει.Τωρα μενω Θεσ/νικη απο οπου και καταγομαι αλλα εμενα 20 χρονια ΑθηναΚυνηγαω κυριως οπτυκι και μπεκατσα και δευτερευοντως φασσα και παπι .Μ αρεσει πιο πολυ να κυνηγαω με δικανα παρ ολο που στο παπι και στη φασσα συνηθως θα παω με την καραμπιναΕννοειτε οτι για να ειμαι εδω ενδιαφερομαι φια οτιδηποτε γυρω απο την βλητικη τα φυσιγγια κλπΝα στε ολοι καλα
Μάρκο καλώς ήρθες στη παρέα μας.Γεια σας και από μένα. Ειμαι ο Μάρκος 28 χρόνων και ειμαι από τη Σιατίστα.
Καλή χρόνια καλα κυνήγια για οσο μας εχει απομένει καλα εκπεδευτικο στη συνέχεια , υγεία και χαρά σ όλους μας!!!
Κώστα καλώς ήρθες στη παρέα του hunterslife.Καλημέρα και από μένα.Σας διαβάζω αρκετό καιρό,έτσι αποφάσισα να γράψω και γω .Κυνηγάω ότι πετάει κυρίως γιατί μου αρέσει να καίω φυσίγγια στο κυνήγι.Α! Ξέχασα το κυριότερο με λένε Κώστα.
Καλησπερα σε ολους.Με λενε Πετρο.Διαβαζω καμποσο καιρο το φορουμ,ετσι ειπα να γραψω κι εγω κατι.Κυνηγαω περισσοτερο τις τσιχλες τα τελευταια χρονια παρεα με τον κοκκερα μου,αλλα πηγαινω και τα σαββατοκυρικα για λαγο με την παρεα μου.Βεβαια εχω και κολλητο μπεκατσοκυνηγο,οποτε κανω και εκει μερικες εξοδους.Καλως σας βρηκα!
Ζαχαρία και Πέτρο καλώς τους στο παρεάκι μας.πολυ ευχαριστως φιλε ευριπιδη ! λοιπον ξεκινησα πριν απο δυο χρονια πιο εντονα την κυνηγετικη μου δραστηριοτητα - ψυχοθεραπεια που λεω εγω καταλαβαινεις βουνο, φυση, καθαρος αερας,να αδειασει το μυαλο απο την επιφορτηση της καθημερινοτητας του αγχους και της πιεσης, περπατητο για γυμναστικη, καλη παρεα, και καλο φαγητο μετα την εξορμηση!!!! α και αν πιασουμε και τιποτα η ριξουμε καμια καλη τουφεκια στο θηραμα θα ειμαστε ευχαριστημενοι, αλλα δεν ειναι αυτοσκοπος το θηραμα! σκοπος ειναι ολο το πακετο που ανεφερα!!! τωρα απο θηραματα παμε σε λαγο, σε ορτυκι, σε μπεκατσα και σε τσιχλιτσες που ειναι και το αγαπημενο μου!!δεν νομιζω οτι εδω εχουμε παπια και φασσες αλλα θα ηθελα να το δοκιμασω καποια στιγμη πιστευω θα μου αρεσει! δυστυχως λογω συγκυριων δεν δυναμαι να αποκτησω σκυλο, αλλα ευτυχως εχω πολλους φιλους που παμε παρεα και εχουμε ποικιλια στο κυνηγι και στα θηραματα! απο οπλο διαθετω ενα αλληλεπιθετο, σουπερ ποζε baikal που με εχει βολεψει αρκετα σε ολα τα κυνηγια που κανω! και σκεφτομαι να παρω και ενα αυτογεμες αεριων , ειναι o επομενος στοχος μου! αυτα πιστευω να σε καλυψα χεχε.
Γειά σας με λένε Βαγγέλη,ειμαι από Ελευσίνα και κυνηγώ απ το 2009.Άργησα λιγάκι ν ασχοληθώ λόγω ότι ειμαι στο Ναυτικό και με φάγε η Θάλασσα γι αυτό και με τράβηξε το βουνό
Θάνο, Βαγγέλη καλώς ήρθατε και καλή διαμονή.Με λενε θανο και χερομε που βρηκα το HL Στο Διαδυκτιο .Και λυπαμαι για καποια μελη που απαξιουν και δεν γραφουν.ΛΕΓΩ και εδω μηπως υπαρχουν κακοι Λυκοι .Λεγω..λεγω μηπως?
Δημήτρη στη παρέα μας.Γειά σας είμαι ο Δημήτρης από αρτα ..διαβάζω εδώ κ το σωστο είναι να γίνω μέλος. ..Ευχαριστώ
Δημήτρη καλώς ήρθες και καλή διαμονή.Γειά σας και από εμένα.
Με λένε Δημήτρη και είμαι 34 χρονών. Κυνηγάω σχεδόν αποκλειστικά με 2 αγγλικά σέττερ και περιστασιακά πάω για καμία τσίχλα.
Αφορμή για να γραφτώ σε αυτό το φόρουμ ήταν η συζήτηση για τα brainchokes.
Ελπίζω να πάρω αρκετές γνώσεις μέσα από τις συζητήσεις εδώ μέσα.
Γεια σας λοιπον και απο εμενα.Ξεινω αθτη την πληγη περιπου 30 χρονια αλλα η φαγουρα δεν λεει να φθγει.Τωρα μενω Θεσ/νικη απο οπου και καταγομαι αλλα εμενα 20 χρονια ΑθηναΚυνηγαω κυριως οπτυκι και μπεκατσα και δευτερευοντως φασσα και παπι .Μ αρεσει πιο πολυ να κυνηγαω με δικανα παρ ολο που στο παπι και στη φασσα συνηθως θα παω με την καραμπιναΕννοειτε οτι για να ειμαι εδω ενδιαφερομαι φια οτιδηποτε γυρω απο την βλητικη τα φυσιγγια κλπΝα στε ολοι καλα
Τάσο, Φίλιππα καλώς ήρθατε στη παρέα μας.Ασχολούμαι με κυνήγι πουλιών κ με σκοπευτηριο. Μου αρέσει να ανταλλασω γνώμες για θέματα κυνηγίου,φυσιγγίων κτλ ειδικά τώρα που θα ξεκινήσει η "νεκρα περίοδος" με τη λήξη του κυνηγιού