Λοιπόν καταρχήν καλώς ήρθες
Γιώργο καλώς ήρθες στη παρεα μας.Καλησπέρα σε όλους.. Είμαι ο Γιωργος απο καλαματα, το πιο αγαπημενο χομπυ μου ειναι το κυνηγι,
και μ' αρεσει να μοιραζομαι αποψεις και ιδεες μαζι σας,
καλως σας βρηκα!
Καλώς ήρθες Εύη!Καλώς σας βρήκα κι εγώ ! σας βρήκα ψάχνοντας άρθρα σχετικά με την ωμή διατροφή .
Kαλως ηρθες στην παρεα μας Ευη.....Καλώς σας βρήκα κι εγώ ! σας βρήκα ψάχνοντας άρθρα σχετικά με την ωμή διατροφή .
Καλως ηρθες ΓιωργοΚαλησπέρα σε όλους.. Είμαι ο Γιωργος απο καλαματα, το πιο αγαπημενο χομπυ μου ειναι το κυνηγι,
και μ' αρεσει να μοιραζομαι αποψεις και ιδεες μαζι σας,
καλως σας βρηκα!
Καλώς όρισες στην παρέα μας Μαργαρίτη. Σε ευλογημένο τόπο ζεις και είμαι σίγουρος πως θα ευχαριστιέσαι το κυνήγι Αναμένουμε τις εμπειρίες και τις φωτογραφίες σου!Γεια σας με λενε Μαργαριτη ειμαι απο Τυρναβο αλλα μενω Πολυκαστρο λογο δουλειας, σαν χομπυ εχω το κυνηγι κ το ψαροντουφεκο.
Καλως σας βρηκα!
Γεια σας με λενε Μαργαριτη ειμαι απο Τυρναβο αλλα μενω Πολυκαστρο λογο δουλειας, σαν χομπυ εχω το κυνηγι κ το ψαροντουφεκο.
Καλως σας βρηκα!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Μαργαρίτη ...Γεια σας με λενε Μαργαριτη ειμαι απο Τυρναβο αλλα μενω Πολυκαστρο λογο δουλειας, σαν χομπυ εχω το κυνηγι κ το ψαροντουφεκο.
Καλως σας βρηκα!
Μαργαρίτη καλώς ήρθες στη παρέα μας!Γεια σας με λενε Μαργαριτη ειμαι απο Τυρναβο αλλα μενω Πολυκαστρο λογο δουλειας, σαν χομπυ εχω το κυνηγι κ το ψαροντουφεκο.
Καλως σας βρηκα!
Μαργαρίτη καλώς ήρθες στη παρέα μας.Γεια σας με λενε Μαργαριτη ειμαι απο Τυρναβο αλλα μενω Πολυκαστρο λογο δουλειας, σαν χομπυ εχω το κυνηγι κ το ψαροντουφεκο.
Καλως σας βρηκα!