Παύλο καλωσόρισες!!!Γεια σας ειμαι ο Παύλος απο Κεφαλλονιά, με ενδιαφέρει περισσότερο η σκοποβολή με αεροβόλα.
Καλώς ήρθες Παυλο!Γεια σας ειμαι ο Παύλος απο Κεφαλλονιά, με ενδιαφέρει περισσότερο η σκοποβολή με αεροβόλα.
Παύλο, καλώς ήρθες....Γεια σας ειμαι ο Παύλος απο Κεφαλλονιά, με ενδιαφέρει περισσότερο η σκοποβολή με αεροβόλα.
Καλως μας ήρθες Σταυρο!από ποια περιοχή και με τι κυνήγια ασχολεισαι?΄Καλησπερα στην παρεα.Ειμαι ο Σταυρος απο Αθηνα. Λατρης του κυνηγιου και του πηλινου στοχου.
Δυστυχως λογω ελλειψεως χρονου κυνηγαω μονο με τη σκεψη το τελευταιο διαστημα.
Χαιρομαι που ειμαι στην οικογενεια σας και ειμαι σιγουρος οτι εχω να παρω πολλα απο την εμπειρια και το μερακι σας
Μάνο;;;;;;καλώς ήρθες Παύλο, καλή διαμονή να έχεις.
Καλωσηρθες Σταύρο.΄Καλησπερα στην παρεα.Ειμαι ο Σταυρος απο Αθηνα. Λατρης του κυνηγιου και του πηλινου στοχου.
Χαιρομαι που ειμαι στην οικογενεια σας και ειμαι σιγουρος οτι εχω να παρω πολλα απο την εμπειρια και το μερακι σας
Σε ευχαριστω Ηλια.Καλως μας ήρθες Σταυρο!από ποια περιοχή και με τι κυνήγια ασχολεισαι?
Σε ευχαριστω πολυ Χρηστο καλως σας βρηκαΣταύρε, Καλώς Ήρθες!
Καλως ορισες Σταυρο!΄Καλησπερα στην παρεα.Ειμαι ο Σταυρος απο Αθηνα. Λατρης του κυνηγιου και του πηλινου στοχου.