Mafia Calabria
Moderator
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Σταυρό
Καλημέρα και καλώς ήρθες Σταύρο!΄Καλησπερα στην παρεα.Ειμαι ο Σταυρος απο Αθηνα. Λατρης του κυνηγιου και του πηλινου στοχου.
Δυστυχως λογω ελλειψεως χρονου κυνηγαω μονο με τη σκεψη το τελευταιο διαστημα.
Χαιρομαι που ειμαι στην οικογενεια σας και ειμαι σιγουρος οτι εχω να παρω πολλα απο την εμπειρια και το μερακι σας
Σταύρο , καλως ήρθες....΄Καλησπερα στην παρεα.Ειμαι ο Σταυρος απο Αθηνα. Λατρης του κυνηγιου και του πηλινου στοχου.
Χαιρομαι που ειμαι στην οικογενεια σας και ειμαι σιγουρος οτι εχω να παρω πολλα απο την εμπειρια και το μερακι σας
Καλώς ήρθες στην παρέα Σταύρο..Σε ευχαριστω Ηλια.
Μενω Γλυφαδα. Λογω διαμερισματος και ελλειψεως σκυλου κυνηγαω τα καρτερισια, τσιχλα και τρυγονι.
Ξεχασα να αναφερω οτι ειμαι λατρης της ιδιογομωσης
Σταύρο καλωσόρισες!!!΄Καλησπερα στην παρεα.Ειμαι ο Σταυρος απο Αθηνα. Λατρης του κυνηγιου και του πηλινου στοχου.
Σταύρο καλώς όρισες στην παρέα του HL. Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε όλα τα μέλη να σε βοηθήσουμε. Περιμένουμε και τις εμπειρίες σου!΄Καλησπερα στην παρεα.Ειμαι ο Σταυρος απο Αθηνα. Λατρης του κυνηγιου και του πηλινου στοχου.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας ΚώσταΓεια σας και από έμενα , έχει κάπου 1,5 χρόνο που παρακολουθώ το φόρουμ και μάλλον ήρθε η ώρα να πω και εγώ μια καλησπέρα .
Χρήστο ο κόσμος είναι μικρός ....Κώστα, Καλώς Ήρθες!
Από Κομοτηνή;Χρήστο ο κόσμος είναι μικρός ....
θα σε κρατήσω λίγο σε αγωνιά και μετά θα σου πω ποιος Κώστας είμαι.....