Γιώργο καλώς μας ήρθες!Καλησπέρα και από μένα , με λένε Γιώργο με καταγωγή από Αθήνα και τα τελευταία χρόνια ζω στο ονταριο του Καναδά , τον ελεύθερο μου χρόνο , μου αρέσει να ασχολουμε με το κυνήγι .
Γιώργο καλώς μας ήρθες!Καλησπέρα και από μένα , με λένε Γιώργο με καταγωγή από Αθήνα και τα τελευταία χρόνια ζω στο ονταριο του Καναδά , τον ελεύθερο μου χρόνο , μου αρέσει να ασχολουμε με το κυνήγι .
Καλώς όρισες στην παρέα Γιώργο.Καλησπέρα και από μένα , με λένε Γιώργο με καταγωγή από Αθήνα και τα τελευταία χρόνια ζω στο ονταριο του Καναδά , τον ελεύθερο μου χρόνο , μου αρέσει να ασχολουμε με το κυνήγι .
Άγρια γαλοπούλα και ελάφι (whitetail) , αν έχω χρόνο φέτος θέλω να πάω και για κογιότ ( τσακάλι) .Γιώργο καλώς όρισες στην παρέα μας! Τι κυνήγια κανεις εκεί στον Καναδά;
οι νόμοι επιτρέπουν διαφορά είδη όπλων και πολλα είδη θηραμάτων (σχεδόν τα πάντα εκτός Καριμπου) . Αλλά με πολύ σύστημα από πλευράς ‘υπουργείου περιβάλλοντος ‘Καλώς όρισες στην παρέα Γιώργο.
Απ οτι ειδα κυνηγάς ελάφια.. Αναμένουμε φωτογραφικό υλικο και περιγραφές για το πως κυνηγάτε εκει, , ποιά είδη και τι ισχύει απο πλευράς νομοθεσίας ,γιατί απ οσο ξερω ειναι πολύ αυστηροί οι νόμοι εκεί.
Γιώργο, καλώς ήρθες ....Καλησπέρα και από μένα , με λένε Γιώργο με καταγωγή από Αθήνα και τα τελευταία χρόνια ζω στο ονταριο του Καναδά , τον ελεύθερο μου χρόνο , μου αρέσει να ασχολουμε με το κυνήγι .
Βάλε καμία φωτογραφία να μας φτιάξειςΆγρια γαλοπούλα και ελάφι (whitetail) , αν έχω χρόνο φέτος θέλω να πάω και για κογιότ ( τσακάλι) .
Είμαι ο Κώστας από Αθήνα έγινα μέλος επειδή σκέφτομαι να ξεκινήσω την σκοποβολή, και γιατί όχι και το κυνήγι και από ότι βλέπω έχω να ρίξω πολύ διάβασμα.Καλώς ήλθατε............
Κώστα, Καλώς Ήρθες! Πολύ ευχάριστο που θέλεις να ασχοληθείς με σκοποβολή. Όσο για το κυνήγι θα σου συνιστούσα να ασχοληθείς ξεκινώντας με σωστή και υπεύθυνη ενημέρωση σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις κάποια πράγματα. Στο φόρουμ είμαι σίγουρος ότι θα πληροφορηθείς σωστά, πάντα φιλτράροντας αυτά που διαβάζεις...Είμαι ο Κώστας από Αθήνα έγινα μέλος επειδή σκέφτομαι να ξεκινήσω την σκοποβολή, και γιατί όχι και το κυνήγι και από ότι βλέπω έχω να ρίξω πολύ διάβασμα.
οι νόμοι επιτρέπουν διαφορά είδη όπλων και πολλα είδη θηραμάτων (σχεδόν τα πάντα εκτός Καριμπου) . Αλλά με πολύ σύστημα από πλευράς ‘υπουργείου περιβάλλοντος ‘
Γιωργο και Κωστα καλως ηρθατε καλη διαμονηΕίμαι ο Κώστας από Αθήνα έγινα μέλος επειδή σκέφτομαι να ξεκινήσω την σκοποβολή, και γιατί όχι και το κυνήγι και από ότι βλέπω έχω να ρίξω πολύ διάβασμα.
Κώστα καλώς ήλθες καλή διαμονή καλό ξεκίνημα καλύτερη συνέχεια σε σκοποβολή και κυνήγιΕίμαι ο Κώστας από Αθήνα έγινα μέλος επειδή σκέφτομαι να ξεκινήσω την σκοποβολή, και γιατί όχι και το κυνήγι και από ότι βλέπω έχω να ρίξω πολύ διάβασμα.
Καλώς όρισες Κώστα.Είμαι ο Κώστας από Αθήνα έγινα μέλος επειδή σκέφτομαι να ξεκινήσω την σκοποβολή, και γιατί όχι και το κυνήγι και από ότι βλέπω έχω να ρίξω πολύ διάβασμα.
Κώστα καλώς ήρθες!Είμαι ο Κώστας από Αθήνα έγινα μέλος επειδή σκέφτομαι να ξεκινήσω την σκοποβολή, και γιατί όχι και το κυνήγι και από ότι βλέπω έχω να ρίξω πολύ διάβασμα.
Κώστα καλώς ήρθες στην παρεα μας!ειμαστε όλα τα παιδιά στην διάθεση σπυ για οποιαδήποτε ερώτηση και αν έχεις,σίγουρα οι πιο έμπειροι θα μπορέσουν μα σου λύσουν κάθε απορία!Είμαι ο Κώστας από Αθήνα έγινα μέλος επειδή σκέφτομαι να ξεκινήσω την σκοποβολή, και γιατί όχι και το κυνήγι και από ότι βλέπω έχω να ρίξω πολύ διάβασμα.
Κωστή καλώς ήρθες στο Η.L....Είμαι ο Κώστας από Αθήνα έγινα μέλος επειδή σκέφτομαι να ξεκινήσω την σκοποβολή, και γιατί όχι και το κυνήγι και από ότι βλέπω έχω να ρίξω πολύ διάβασμα.