Κώστα , καλώς ήρθες ....Είμαι ο Κώστας από Αθήνα έγινα μέλος επειδή σκέφτομαι να ξεκινήσω την σκοποβολή, και γιατί όχι και το κυνήγι και από ότι βλέπω έχω να ρίξω πολύ διάβασμα.
Νίκο καλώς ήρθες στο H.L καλή διαμονή και καλά ποσταρίσματα.....καλησπερα στην ομαδα ειμαι ο νικος απο μεγαρα 38 χρονων και μαζι με το κυνηγι ασχολουμε με την συλλογη παλαιων φυσιγγιων .....
Καλώς ήρθες Νικόλα!καλησπερα στην ομαδα ειμαι ο νικος απο μεγαρα 38 χρονων και μαζι με το κυνηγι ασχολουμε με την συλλογη παλαιων φυσιγγιων .....
Καλώς μας ήρθες Νίκο!περα από μπεκάτσα τι αλλά κυνήγια κανείς;καλησπερα στην ομαδα ειμαι ο νικος απο μεγαρα 38 χρονων και μαζι με το κυνηγι ασχολουμε με την συλλογη παλαιων φυσιγγιων .....
Καλως ηρθες Νικολα!!καλησπερα στην ομαδα ειμαι ο νικος απο μεγαρα 38 χρονων και μαζι με το κυνηγι ασχολουμε με την συλλογη παλαιων φυσιγγιων .....
Νίκο καλώς ήρθες καλή διαμονήκαλησπερα στην ομαδα ειμαι ο νικος απο μεγαρα 38 χρονων και μαζι με το κυνηγι ασχολουμε με την συλλογη παλαιων φυσιγγιων .....
Νίκο, Καλως Ηρθες!καλησπερα στην ομαδα ειμαι ο νικος απο μεγαρα 38 χρονων και μαζι με το κυνηγι ασχολουμε με την συλλογη παλαιων φυσιγγιων .....
Νίκο , καλώς ήρθες ....καλησπερα στην ομαδα ειμαι ο νικος απο μεγαρα 38 χρονων και μαζι με το κυνηγι ασχολουμε με την συλλογη παλαιων φυσιγγιων .....