D
dionisis
Καλησπερα σας. Νεο μελος στην παρεα σας. Ειμαι απο Κερκυρα,μου αρεσει η σκοποβολη αλλα η μεγαλη μου αγαπη ειναι οι βασιλισσες του δασους. Σας ευχομαι καλη επιτυχια στην προσπαθεια σας και καλη δυναμη.
Καλησπερα σας. Νεο μελος στην παρεα σας. Ειμαι απο Κερκυρα,μου αρεσει η σκοποβολη αλλα η μεγαλη μου αγαπη ειναι οι βασιλισσες του δασους. Σας ευχομαι καλη επιτυχια στην προσπαθεια σας και καλη δυναμη.
χρηστο τον ειπα κ το εκανε..... χαχαχαχαχαχα
Γιαννη καλως ηρθες και καλη παραμονηΚαλησπερα σας. Νεο μελος στην παρεα σας. Ειμαι απο Κερκυρα,μου αρεσει η σκοποβολη αλλα η μεγαλη μου αγαπη ειναι οι βασιλισσες του δασους. Σας ευχομαι καλη επιτυχια στην προσπαθεια σας και καλη δυναμη.
ευχαριστώ πολύΓιαννη καλως ηρθες και καλη παραμονη
Καλησπερα παιδια...σας ευχομαι καλη αρχη κ καλη δυναμη....ειμαι ο ισιδωρος κ ασχολουμαι ερασιτεχνικα με το ψαρεμα με πεταχταρια κ το ψαροντουφεκο(που κ που)...κ επαγγελματικα με τα σκυλακια Κ9 κυριως γερμανικος ποιμενικος κ μαλινουα....καλη συνεχεια...
... είσαι εκπαιδευτής Άκη;Καλησπερα παιδια...σας ευχομαι καλη αρχη κ καλη δυναμη....ειμαι ο ισιδωρος κ ασχολουμαι ερασιτεχνικα με το ψαρεμα με πεταχταρια κ το ψαροντουφεκο(που κ που)...κ επαγγελματικα με τα σκυλακια Κ9 κυριως γερμανικος ποιμενικος κ μαλινουα....καλη συνεχεια...
Καλως ηρθες Ακη καλη παραμονηΚαλησπερα παιδια...σας ευχομαι καλη αρχη κ καλη δυναμη....ειμαι ο ισιδωρος κ ασχολουμαι ερασιτεχνικα με το ψαρεμα με πεταχταρια κ το ψαροντουφεκο(που κ που)...κ επαγγελματικα με τα σκυλακια Κ9 κυριως γερμανικος ποιμενικος κ μαλινουα....καλη συνεχεια...