Ακη να προσεχεις τις παρεες σου οσο ειναι νωρις... .goodboy..goodboy..buy buy..buy buy.
ο Antonis Stamatiou ο φιλος μου ..
.buy buy..buy buy..buy buy.ο Antonis Stamatiou ο φιλος μου
καλώς ήλθες Άκη καλή παραμονήο Antonis Stamatiou ο φιλος μου
Καλησπερα παιδια...σας ευχομαι καλη αρχη κ καλη δυναμη....ειμαι ο ισιδωρος κ ασχολουμαι ερασιτεχνικα με το ψαρεμα με πεταχταρια κ το ψαροντουφεκο(που κ που)...κ επαγγελματικα με τα σκυλακια Κ9 κυριως γερμανικος ποιμενικος κ μαλινουα....καλη συνεχεια...
Γεια χαρα στην παρεα,με λενε Δημητρη απο Αν.Αττικη...Ασχολουμαι με κυνηγι φτερωτου με σκυλια φερμας,εχω ενα επανιελ και ενα ποιντερ.Αραια και που παω και για ψαρεμα,καθετη και παραγαδια...Χαρηκα που σας βρηκα...Ας ειναι καλα η outdoor 2015!
Γεια χαρα στην παρεα,με λενε Δημητρη απο Αν.Αττικη...Ασχολουμαι με κυνηγι φτερωτου με σκυλια φερμας,εχω ενα επανιελ και ενα ποιντερ.Αραια και που παω και για ψαρεμα,καθετη και παραγαδια...Χαρηκα που σας βρηκα...Ας ειναι καλα η outdoor 2015!
καλώς ήλθες Δημήτρη και καλή παραμονήΝα ειστε καλα παιδες,σας ευχαριστω!
Δημητρη καλως ηρθεςΓεια χαρα στην παρεα,με λενε Δημητρη απο Αν.Αττικη...Ασχολουμαι με κυνηγι φτερωτου με σκυλια φερμας,εχω ενα επανιελ και ενα ποιντερ.Αραια και που παω και για ψαρεμα,καθετη και παραγαδια...Χαρηκα που σας βρηκα...Ας ειναι καλα η outdoor 2015!
Δημήτρη. Μήπως μεγάλωσες στην Δάφνη;Γεια χαρα στην παρεα,με λενε Δημητρη απο Αν.Αττικη...Ασχολουμαι με κυνηγι φτερωτου με σκυλια φερμας,εχω ενα επανιελ και ενα ποιντερ.Αραια και που παω και για ψαρεμα,καθετη και παραγαδια...Χαρηκα που σας βρηκα...Ας ειναι καλα η outdoor 2015!
Ναι Δαφνιωτης ειμαι...ποιος εισαι?Δημήτρη. Μήπως μεγάλωσες στην Δάφνη;
Οι αδυναμιες δεν κρυβονται Βασιλη!Καλως σας βρηκα!Δημήτρη καλώς ήρθες στην παρέα μας. Πόσο υπέροχο avatar έχεις??