Σήμερα έχω γενέθλια μπαίνω στα 26..ελπιζω σε λίγο να πάρω δώρο στο καρτέρι μου κάποιο καλό καπροΠοσο χρονων είσαι
Σήμερα έχω γενέθλια μπαίνω στα 26..ελπιζω σε λίγο να πάρω δώρο στο καρτέρι μου κάποιο καλό καπροΠοσο χρονων είσαι
Χρόνια πολλά φίλεΣήμερα έχω γενέθλια μπαίνω στα 26..ελπιζω σε λίγο να πάρω δώρο στο καρτέρι μου κάποιο καλό καπρο
Καλώς ήλθες Γιάννη στην παρέα μαςΓειά χαρά σε όλους... Είμαι ο Γιάννης από ορεινό χωριό της Άρτας. Κυνηγάω αγριογούρουνα μέχρι το Γενάρη και μετά φασα, Τσιχλα μπεκάτσα.. Εχω μια benelli Raffaello special lousso..
Καλώς μας ήρθες Γιάννη στην μεγάλη παρέα μαςΓειά χαρά σε όλους... Είμαι ο Γιάννης από ορεινό χωριό της Άρτας. Κυνηγάω αγριογούρουνα μέχρι το Γενάρη και μετά φασα, Τσιχλα μπεκάτσα.. Εχω μια benelli Raffaello special lousso..
Πατριωτάκι καλώς όρισες στην παρέα να γίνουμε κι εμεις πολλοί. Πολύχρονος επι τι ευκαιρία και οτι επιθυμεις.Γειά χαρά σε όλους... Είμαι ο Γιάννης από ορεινό χωριό της Άρτας. Κυνηγάω αγριογούρουνα μέχρι το Γενάρη και μετά φασα, Τσιχλα μπεκάτσα.. Εχω μια benelli Raffaello special lousso..
Καλώς μας ήρθες πατριώτη!Γειά χαρά σε όλους... Είμαι ο Γιάννης από ορεινό χωριό της Άρτας. Κυνηγάω αγριογούρουνα μέχρι το Γενάρη και μετά φασα, Τσιχλα μπεκάτσα.. Εχω μια benelli Raffaello special lousso..
Το ίδιο πίστεψα και εγώΠατριωτάκι καλώς όρισες στην παρέα να γίνουμε κι εμεις πολλοί. Πολύχρονος επι τι ευκαιρία και οτι επιθυμεις.
Ειπες ορεινό και φαντάστηκα αρκετα πιο πανω.
Καλημέρα, κυνηγάω κυρίως τσίχλα . Κάποιες φορές στη σαιζόν πάω για Φάσσα και αγριογούρουνο λόγω καλης παρέας.Σε ότι αφορά το ψάρεμα ξεκίνησα από casting αλλά τη τελευταία τριετία πήρα βάρκα και πάω για κάθετη και βαθειά καθετή.Άγγελε καλώς όρισες στην παρέα μας. Πες μας αν θες τι κυνήγια κάνεις και αν ψαρεύεις από στεριά, βάρκα ή και τα δύο
Καλώς τον πατριωτη!!!Γειά χαρά σε όλους... Είμαι ο Γιάννης από ορεινό χωριό της Άρτας. Κυνηγάω αγριογούρουνα μέχρι το Γενάρη και μετά φασα, Τσιχλα μπεκάτσα.. Εχω μια benelli Raffaello special lousso..
Γιάννη, καλώς ήρθες ....Γειά χαρά σε όλους... Είμαι ο Γιάννης από ορεινό χωριό της Άρτας. Κυνηγάω αγριογούρουνα μέχρι το Γενάρη και μετά φασα, Τσιχλα μπεκάτσα.. Εχω μια benelli Raffaello special lousso..
Καλώς όρισες στην παρέα Αγγελε.Καλησπέρα, είμαι ο Άγγελος από Πετρούπολη 45 ετών.Κυνηγάω και ψαρεύω από μικρό παιδί. Εύχομαι τα καλύτερα στην παρέα του forum και πάνω από όλα υγειά σε όλους για να μπορούμε να κάνουμε την ψυχοθεραπεία μας στην φύση.
Γιάννη καλώς ήρθες και ΠολύχρονοςΣήμερα έχω γενέθλια μπαίνω στα 26..ελπιζω σε λίγο να πάρω δώρο στο καρτέρι μου κάποιο καλό καπρο
Καλησπέρα, είμαι ο Άγγελος από Πετρούπολη 45 ετών.Κυνηγάω και ψαρεύω από μικρό παιδί. Εύχομαι τα καλύτερα στην παρέα του forum και πάνω από όλα υγειά σε όλους για να μπορούμε να κάνουμε την ψυχοθεραπεία μας στην φύση.