Λάμπρο, καλώς ήρθες ....Καλημέρα σας Λάμπρος από Θεσπρωτία.Τα κυνήγια που κάνουμε είναι πέρδικα μπεκάτσα φάσα και τσιχλοκοτσίφια, να έχουμε μία καλή σεζόν !
Λάμπρο, καλώς ήρθες ....Καλημέρα σας Λάμπρος από Θεσπρωτία.Τα κυνήγια που κάνουμε είναι πέρδικα μπεκάτσα φάσα και τσιχλοκοτσίφια, να έχουμε μία καλή σεζόν !
Γεια σου ρε ΓΙΑΝΝΗ ΓΚαζιάρη !!Πολύ με ξέρουν ως John Greek εχω τρέλα με την ιδιογομωση κ τις ταχύτητες.
Από κυνήγι συνήθως τσίχλα αλλά όταν
Πάω στα μέρη μου στον Όλυμπο πάω για φασα κ γουρούνι
Λάμπρο καλώς ήλθες στην παρέα καλή διαμονήΚαλημέρα σας Λάμπρος από Θεσπρωτία.Τα κυνήγια που κάνουμε είναι πέρδικα μπεκάτσα φάσα και τσιχλοκοτσίφια, να έχουμε μία καλή σεζόν !
Καλός ήρθες Λάμπρο στην μεγάλη παρέα μαςΚαλημέρα σας Λάμπρος από Θεσπρωτία.Τα κυνήγια που κάνουμε είναι πέρδικα μπεκάτσα φάσα και τσιχλοκοτσίφια, να έχουμε μία καλή σεζόν !
Καλώς ήρθες φίλε!!!!Καλώς σας βρήκα καλά και όμορφα κυνήγια να έχουμε!
Καλως ηρθες Λαμπρο!Καλημέρα σας Λάμπρος από Θεσπρωτία.Τα κυνήγια που κάνουμε είναι πέρδικα μπεκάτσα φάσα και τσιχλοκοτσίφια, να έχουμε μία καλή σεζόν !
Καλως ηρθες φιλε!Καλώς σας βρήκα καλά και όμορφα κυνήγια να έχουμε!
Λάμπρο καλώς ήρθες καλή διαμονήΚαλημέρα σας Λάμπρος από Θεσπρωτία.Τα κυνήγια που κάνουμε είναι πέρδικα μπεκάτσα φάσα και τσιχλοκοτσίφια, να έχουμε μία καλή σεζόν !
Καλώς ήρθες φίλε μου!!Χαιρετώ την παρέα Χαιρετω την παρεα. Ειμαι απο Μυτιλινη και ονομαζομαι ταξιαρχης.Μου αρεσει το κυνιγη και το ψαρεμα και ειμαι 50 ετων
Φίλε Ταξιάρχη καλώς ήρθες στο όμορφο Η.L.Χαιρετώ την παρέα Χαιρετω την παρεα. Ειμαι απο Μυτιλινη και ονομαζομαι ταξιαρχης.Μου αρεσει το κυνιγη και το ψαρεμα και ειμαι 50 ετων
Χαιρετώ την παρέα Χαιρετω την παρεα. Ειμαι απο Μυτιλινη και ονομαζομαι ταξιαρχης.Μου αρεσει το κυνιγη και το ψαρεμα και ειμαι 50 ετων
Καλως ηρθες Ταξιαρχη!Χαιρετώ την παρέα Χαιρετω την παρεα. Ειμαι απο Μυτιλινη και ονομαζομαι ταξιαρχης.Μου αρεσει το κυνιγη και το ψαρεμα και ειμαι 50 ετων
Καλώς ήρθες στην παρέα μας ταξιάρχηΧαιρετώ την παρέα Χαιρετω την παρεα. Ειμαι απο Μυτιλινη και ονομαζομαι ταξιαρχης.Μου αρεσει το κυνιγη και το ψαρεμα και ειμαι 50 ετων