Σταυρο Καλως ηρθες! Καλη κυνηγετικη χρονια κ σε εσενα!
Καλως ηρθες Σταυρο!!Καλησπερα σε ολους, με λενε Σταυρο ειμαι απο Νεμεα Κορινθιας,χαιρετω την παρεα του HUNTERSLIFE,και ευχομαι σε ολους υγεια, καλα και ασφαλη κυνηγια
Καλώς ήρθες φίλε Σταύρο!!!!Καλησπερα σε ολους, με λενε Σταυρο ειμαι απο Νεμεα Κορινθιας,χαιρετω την παρεα του HUNTERSLIFE,και ευχομαι σε ολους υγεια, καλα και ασφαλη κυνηγια
Σταυρο καλως ηρθες καλη διαμονηΚαλησπερα σε ολους, με λενε Σταυρο ειμαι απο Νεμεα Κορινθιας,χαιρετω την παρεα του HUNTERSLIFE,και ευχομαι σε ολους υγεια, καλα και ασφαλη κυνηγια
Σταύρο καλώς ήλθες στην παρέα μαςΚαλησπερα σε ολους, με λενε Σταυρο ειμαι απο Νεμεα Κορινθιας,χαιρετω την παρεα του HUNTERSLIFE,και ευχομαι σε ολους υγεια, καλα και ασφαλη κυνηγια
Σταύρο καλώς ήλθες.Καλησπερα σε ολους, με λενε Σταυρο ειμαι απο Νεμεα Κορινθιας,χαιρετω την παρεα του HUNTERSLIFE,και ευχομαι σε ολους υγεια, καλα και ασφαλη κυνηγια
Σταύρο, καλώς ήρθες ....Καλησπερα σε ολους, με λενε Σταυρο ειμαι απο Νεμεα Κορινθιας,χαιρετω την παρεα του HUNTERSLIFE,και ευχομαι σε ολους υγεια, καλα και ασφαλη κυνηγια
Καλώς ήρθες φίλε μου Κυριάκο!!!!!Καλησπέρα σε όλη την παρέα!
Είμαι ο Κυριάκος, μένω Πειραιά και κυνηγάω σε όλη την Ελλάδα ότι πετάει.
Καλά και ασφαλή κυνήγια σε όλους!
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!
Είμαι ο Κυριάκος, μένω Πειραιά και κυνηγάω σε όλη την Ελλάδα ότι πετάει.
Καλά και ασφαλή κυνήγια σε όλους!
Και για πού την έκανες φίλε Παύλο; Ωραίος ο Πειραιάς αλλά το όνειρο μου είναι να καταφέρω κάποια στιγμή να την κάνω κι εγώ...Γεια σου Κυριάκο καλώς ήρθες από τον όμορφο Πειραιά μας !
16 χρόνια έχω φύγει από Πειραιά αλλά πάντα όταν κατεβαίνω να δω φίλους αφιερώνω μια ώρα να πιω ένα καφεδάκι στα μέρη κάτω