Ταξιάρχη καλώς ήρθες καλή διαμονήΧαιρετώ την παρέα Χαιρετω την παρεα. Ειμαι απο Μυτιλινη και ονομαζομαι ταξιαρχης.Μου αρεσει το κυνιγη και το ψαρεμα και ειμαι 50 ετων
Ταξιάρχη καλώς ήρθες καλή διαμονήΧαιρετώ την παρέα Χαιρετω την παρεα. Ειμαι απο Μυτιλινη και ονομαζομαι ταξιαρχης.Μου αρεσει το κυνιγη και το ψαρεμα και ειμαι 50 ετων
Ταξιάρχη, καλώς ήρθες ....Χαιρετώ την παρέα Χαιρετω την παρεα. Ειμαι απο Μυτιλινη και ονομαζομαι ταξιαρχης.Μου αρεσει το κυνιγη και το ψαρεμα και ειμαι 50 ετων
Καλώς ήρθες φίλε Κωστή!!!!Καλησπέρα Με λένε Κωστή ,είμαι από Πολυγυρο Χαλκιδικής 41 ετών. Κυνηγάω πια αποκλειστικά με 20αρι πλαγιοκαννο browning bss .To δωδεκαρι browning 525 pose το πούλησα πέρσι
Καλώς μας ήλθες Κώστα....!! Καλή διαμονή.Καλησπέρα Με λένε Κωστή ,είμαι από Πολυγυρο Χαλκιδικής 41 ετών. Κυνηγάω πια αποκλειστικά με 20αρι πλαγιοκαννο browning bss .To δωδεκαρι browning 525 pose το πούλησα πέρσι
έτσι φίλε Τάσο.Καλως ηρθες Κωστη!
Θα χαρει κ ο αλλος Κωστας που για χαρη του 20αριου πουλιουνται 12αρια..
Καλώς μας ήλθες Κώστα....!! Καλή διαμονή.
Τη κυνήγια κάνεις..;;
[/QUOTE
Ευχαριστώ
Ορτύκι τρυγονι στην αρχή και μετά λίγο μπεκάτσα τσιχλοκοτσυφα και καμία φάσσα. Που κ που κ ορεινή Σερρών για κάνα φασσιανο κ τσουκαρΕίχα σκύλο Μπρετόν παλιότερα. Τώρα με φιλους
Ευχαριστώ καλώς σας βρήκαKαλως ηρθες Κωστη και Ταξιαρχη στην παρεα μας
Συνονόματε καλώς ήρθες καλή διαμονήΚαλησπέρα Με λένε Κωστή ,είμαι από Πολυγυρο Χαλκιδικής 41 ετών. Κυνηγάω πια αποκλειστικά με 20αρι πλαγιοκαννο browning bss .To δωδεκαρι browning 525 pose το πούλησα πέρσι
Καλως ηρθες Κωστη!Καλησπέρα Με λένε Κωστή ,είμαι από Πολυγυρο Χαλκιδικής 41 ετών. Κυνηγάω πια αποκλειστικά με 20αρι πλαγιοκαννο browning bss .To δωδεκαρι browning 525 pose το πούλησα πέρσι
Καλώς ήρθες Κωστή!Καλησπέρα Με λένε Κωστή ,είμαι από Πολυγυρο Χαλκιδικής 41 ετών. Κυνηγάω πια αποκλειστικά με 20αρι πλαγιοκαννο browning bss .To δωδεκαρι browning 525 pose το πούλησα πέρσι
Καλώς ήρθες Κώστα στην παρέα μαςΚαλησπέρα Με λένε Κωστή ,είμαι από Πολυγυρο Χαλκιδικής 41 ετών. Κυνηγάω πια αποκλειστικά με 20αρι πλαγιοκαννο browning bss .To δωδεκαρι browning 525 pose το πούλησα πέρσι
Κωστή συνονόματε, καλώς ήρθες ....Καλησπέρα Με λένε Κωστή ,είμαι από Πολυγυρο Χαλκιδικής 41 ετών. Κυνηγάω πια αποκλειστικά με 20αρι πλαγιοκαννο browning bss .To δωδεκαρι browning 525 pose το πούλησα πέρσι