καλως σας βρηκα ΚωσταΤριαντάφυλλε, καλώς ήρθες ....
καλως σας βρηκα ΚωσταΤριαντάφυλλε, καλώς ήρθες ....
Ότι καλύτερο Βασίλη νέο αίμα.Βλέπω εγγράφονται καθημερινά νέα παλικάρια στην παρέα. Πολύ ευχάριστο αυτό! Καλώς μας ήρθατε!!
Καλώς ήρθες στην παρεα μας Δημήτρη!Καλησπέρα στα παληκάρια ονομάζομαι Δημήτρης χαλιωτης είμαι 35 ετών κυνηγάω μπεκάτσα πέρδικα και είμαι από Χαλκίδα
Συγγνωμη Τριανταφυλλος Κουτσογιαννακοπουλος
Τριανταφυλλε και Δημητρη καλως ηρθατε καλη διαμονηΚαλησπέρα στα παληκάρια ονομάζομαι Δημήτρης χαλιωτης είμαι 35 ετών κυνηγάω μπεκάτσα πέρδικα και είμαι από Χαλκίδα
Γειά σου Δημήτρη καλώς όρισες....Καλησπέρα στα παληκάρια ονομάζομαι Δημήτρης χαλιωτης είμαι 35 ετών κυνηγάω μπεκάτσα πέρδικα και είμαι από Χαλκίδα
Γειά σου Γιώργο....Καλή διαμονή.Την Καλημέρα μου και από εμένα,Γιώργος ονομάζομαι και είμαι από Νότια Εύβοια,κυνηγός όλων των θηραμάτων,με μια έμφαση στο κυνήγι με σκυλιά φερμας
Καλως ηρθες Δημητρη!Καλησπέρα στα παληκάρια ονομάζομαι Δημήτρης χαλιωτης είμαι 35 ετών κυνηγάω μπεκάτσα πέρδικα και είμαι από Χαλκίδα
Καλως ηρθες Γιωργο!Την Καλημέρα μου και από εμένα,Γιώργος ονομάζομαι και είμαι από Νότια Εύβοια,κυνηγός όλων των θηραμάτων,με μια έμφαση στο κυνήγι με σκυλιά φερμας
Καλώς μας ήρθες Γιώργο!Την Καλημέρα μου και από εμένα,Γιώργος ονομάζομαι και είμαι από Νότια Εύβοια,κυνηγός όλων των θηραμάτων,με μια έμφαση στο κυνήγι με σκυλιά φερμας
Καλημέρα, καλωσόρισες, κάπου εδώ μέσα τριγυρίζει και ο ψηλός σου αδελφός ...Την Καλημέρα μου και από εμένα,Γιώργος ονομάζομαι και είμαι από Νότια Εύβοια,κυνηγός όλων των θηραμάτων,με μια έμφαση στο κυνήγι με σκυλιά φερμας