Καλως ηρθες Αγγελε!Καλησπέρα στην παρέα! Είμαι ο Άγγελος, 46 ετών από Κορωπί. Κυνηγάω πτερωτά με μια franchi 612 και μια sx1. Σας διαβάζω εδώ και λίγο καιρό και είπα να συμμετάσχω στην παρέα σας
Καλως ηρθες Αγγελε!Καλησπέρα στην παρέα! Είμαι ο Άγγελος, 46 ετών από Κορωπί. Κυνηγάω πτερωτά με μια franchi 612 και μια sx1. Σας διαβάζω εδώ και λίγο καιρό και είπα να συμμετάσχω στην παρέα σας
Άγγελε, καλώς ήρθες ....Καλησπέρα στην παρέα! Είμαι ο Άγγελος, 46 ετών από Κορωπί. Κυνηγάω πτερωτά με μια franchi 612 και μια sx1. Σας διαβάζω εδώ και λίγο καιρό και είπα να συμμετάσχω στην παρέα σας
Καλώς ήρθες Βασίλη!!Καλησπέρα στην παρέα..Με λένε Βασίλη Γιατροπουλο και στο κυνήγι ασχολούμαι με ότι έχει πούπουλα χωρίς να βάζω ταμπέλα στον εαυτό μου..φασσας ..τσίχλας και κτλ...με πολλούς από εσάς γνωριζόμαστε θα χαρώ να γνωρίσω και άλλα άτομα...
Καλώς σας βρήκα παλικάρι!!Καλώς ήρθες Βασίλη!!
Βασίλη καλώς όρισες...Καλησπέρα στην παρέα..Με λένε Βασίλη Γιατροπουλο και στο κυνήγι ασχολούμαι με ότι έχει πούπουλα χωρίς να βάζω ταμπέλα στον εαυτό μου..φασσας ..τσίχλας και κτλ...με πολλούς από εσάς γνωριζόμαστε θα χαρώ να γνωρίσω και άλλα άτομα...
Να είσαι καλά Κώστα!!Βασίλη καλώς όρισες...
Καλως ηρθες Βασιλη!Καλησπέρα στην παρέα..Με λένε Βασίλη Γιατροπουλο και στο κυνήγι ασχολούμαι με ότι έχει πούπουλα χωρίς να βάζω ταμπέλα στον εαυτό μου..φασσας ..τσίχλας και κτλ...με πολλούς από εσάς γνωριζόμαστε θα χαρώ να γνωρίσω και άλλα άτομα...
Καλησπέρα Τάσο Καλώς σας βρήκα...Καλως τον Βασιλη!
Να είσαι καλά Μάνο ...καλησπέρα..Καλώς ήρθες βασιλη στην παρέα μας.
Ευχαριστώ Κωνσταντίνε Καλώς σας βρήκα..!!Καλώς ήρθες στην παρέα μας Βασίλη
Καλώς ήρθες Βασίλη!Καλησπέρα στην παρέα..Με λένε Βασίλη Γιατροπουλο και στο κυνήγι ασχολούμαι με ότι έχει πούπουλα χωρίς να βάζω ταμπέλα στον εαυτό μου..φασσας ..τσίχλας και κτλ...με πολλούς από εσάς γνωριζόμαστε θα χαρώ να γνωρίσω και άλλα άτομα...
Καλώς ήρθες Βασίλη!
Να είσαι καλά Ηλια...Καλησπέρα..Καλώς ήρθες Βασίλη!
Βασίλη καλώς ήλθες στην παρέα μας και καλή διαμονήΚαλησπέρα στην παρέα..Με λένε Βασίλη Γιατροπουλο και στο κυνήγι ασχολούμαι με ότι έχει πούπουλα χωρίς να βάζω ταμπέλα στον εαυτό μου..φασσας ..τσίχλας και κτλ...με πολλούς από εσάς γνωριζόμαστε θα χαρώ να γνωρίσω και άλλα άτομα...
Γεια σου Μάκη..Καλώς σας βρήκα!!Βασίλη καλώς ήλθες στην παρέα μας και καλή διαμονή
Βασιλη καλως ηρθες καλη διαμονηΚαλησπέρα στην παρέα..Με λένε Βασίλη Γιατροπουλο και στο κυνήγι ασχολούμαι με ότι έχει πούπουλα χωρίς να βάζω ταμπέλα στον εαυτό μου..φασσας ..τσίχλας και κτλ...με πολλούς από εσάς γνωριζόμαστε θα χαρώ να γνωρίσω και άλλα άτομα...