To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Την καλησπερα μου, σε ολους. Ειμαι ο Νικος ετων 48 , ασχολουμε με την ιδιογομωση πολλα χρονια. Εχω αρκετες μηχανες αλλες παροπλισμενες αλλες σε ενεργεια, χρησιμοποιω κατα βαση διβασικες-υπερπροοδευτικες - και τροποποιημενες. Κυνηγω τριχωτα , και παπι κατα βαση, και παροδικα, φασα - τσιχλα. Και πιστευω οτι η γνωση πρεπει να διαδιδεται χωρις ανασταλη.
Νίκο, καλώς ήρθες ....
.welcome.

Την καλησπερα μου, σε ολους. Ειμαι ο Νικος ετων 48 , ασχολουμε με την ιδιογομωση πολλα χρονια. Εχω αρκετες μηχανες αλλες παροπλισμενες αλλες σε ενεργεια, χρησιμοποιω κατα βαση διβασικες-υπερπροοδευτικες - και τροποποιημενες. Κυνηγω τριχωτα , και παπι κατα βαση, και παροδικα, φασα - τσιχλα. Και πιστευω οτι η γνωση πρεπει να διαδιδεται χωρις ανασταλη.
.welcome.

Καλώς τον νικο!!!!

Καλησπέρα στην παρέα! Είμαι ο Άγγελος, 46 ετών από Κορωπί. Κυνηγάω πτερωτά με μια franchi 612 και μια sx1. Σας διαβάζω εδώ και λίγο καιρό και είπα να συμμετάσχω στην παρέα σας
Άγγελε καλώς ήλθες στην παρέα μας και καλή διαμονή......welcome.

Άγγελε καλώς ήλθες στην παρεα μας
Κορωπί γέννημα θρέμα;;;; :)
έχω γεννηθεί και μεγαλώσει κέντρο, πατήσια, και ζω στο Κορωπί τα τελευταία 20 χρόνια σχεδον....ο πατέρας απο Κορωπί, άρα ημιγέννημα θρέμα χαχαχαχ

Status
Not open for further replies.
Back