Καλώς ήρθες φίλε Μπάμπη!!!!Καλησπέρα σε όλη την παρέα, είμαι ο Μπάμπης και μένω Αθήνα. Κυνηγάω κυρίως φτερωτά καρτέρι-περπάτητο και είμαι "λάτρης" της ιδιογόμωσης.
Καλώς ήρθες φίλε Μπάμπη!!!!Καλησπέρα σε όλη την παρέα, είμαι ο Μπάμπης και μένω Αθήνα. Κυνηγάω κυρίως φτερωτά καρτέρι-περπάτητο και είμαι "λάτρης" της ιδιογόμωσης.
Καλώς μας ήρθες μπαμπη!Καλησπέρα σε όλη την παρέα, είμαι ο Μπάμπης και μένω Αθήνα. Κυνηγάω κυρίως φτερωτά καρτέρι-περπάτητο και είμαι "λάτρης" της ιδιογόμωσης.
Μπάμπη καλώς ήλθες....Καλησπέρα σε όλη την παρέα, είμαι ο Μπάμπης και μένω Αθήνα. Κυνηγάω κυρίως φτερωτά καρτέρι-περπάτητο και είμαι "λάτρης" της ιδιογόμωσης.
Μπάμπη, καλώς ήρθες ....Καλησπέρα σε όλη την παρέα, είμαι ο Μπάμπης και μένω Αθήνα. Κυνηγάω κυρίως φτερωτά καρτέρι-περπάτητο και είμαι "λάτρης" της ιδιογόμωσης.
Καλώς ήρθες Μπάμπη!Καλησπέρα σε όλη την παρέα, είμαι ο Μπάμπης και μένω Αθήνα. Κυνηγάω κυρίως φτερωτά καρτέρι-περπάτητο και είμαι "λάτρης" της ιδιογόμωσης.
Καλώς όρισες φιλε.Καλησπέρα σε όλη την παρέα, είμαι ο Μπάμπης και μένω Αθήνα. Κυνηγάω κυρίως φτερωτά καρτέρι-περπάτητο και είμαι "λάτρης" της ιδιογόμωσης.
Καλώς τον...Βαγγέλης από Πρέβεζα 37
Καλησπέρα σε όλη την παρέα, είμαι ο Μπάμπης και μένω Αθήνα. Κυνηγάω κυρίως φτερωτά καρτέρι-περπάτητο και είμαι "λάτρης" της ιδιογόμωσης.
Μπαμπη και Βαγγελη καλως ηρθατε καλη διαμονηΒαγγέλης από Πρέβεζα 37
Καλώς ήρθες φίλε μου!!!!Βαγγέλης από Πρέβεζα 37
καλώς τον Βαγγέλη στην παρέαΒαγγέλης από Πρέβεζα 37
Βαγγέλη, καλώς ήρθες ....Βαγγέλης από Πρέβεζα 37
Καλως ηρθες ΧρηστοΚαλησπέρα σας! Χρήστος από Αθήνα...
Καλώς ήρθες Χρήστο!Καλησπέρα σας! Χρήστος από Αθήνα...
Γειά σου Χρήστο.....Καλώς ήλθες....Καλησπέρα σας! Χρήστος από Αθήνα...
Χρήστο, καλώς ήρθες ....Καλησπέρα σας! Χρήστος από Αθήνα...