Νεκτάριε καλώς ήρθες!!!Χαιρετώ την παρέα σας, το όνομα μου είναι Νεκτάριος κυνηγώ αρκετά χρόνια πάντα με σκύλο (setter) όπλα Breda & miroku cal 20,και είμαι από Χανιά.
Νικόλα καλώς όρισες στην παρέα μας...Χαιρετω την ομαδαρα...ειμαι ο νικος και απο οτι βλεπω υπαρχουν πολλοι κυνηγοι...μπραβο παιδια συνεχιστε γερα...
Καλώς ήρθες νικοΧαιρετω την ομαδαρα...ειμαι ο νικος και απο οτι βλεπω υπαρχουν πολλοι κυνηγοι...μπραβο παιδια συνεχιστε γερα...
Νίκο καλώς ήρθες φίλε!!!!!Χαιρετω την ομαδαρα...ειμαι ο νικος και απο οτι βλεπω υπαρχουν πολλοι κυνηγοι...μπραβο παιδια συνεχιστε γερα...
Νίκο, καλώς ήρθες ....Χαιρετω την ομαδαρα...ειμαι ο νικος και απο οτι βλεπω υπαρχουν πολλοι κυνηγοι...μπραβο παιδια συνεχιστε γερα...
Νικο καλως ηρθες καλη διαμονηΧαιρετω την ομαδαρα...ειμαι ο νικος και απο οτι βλεπω υπαρχουν πολλοι κυνηγοι...μπραβο παιδια συνεχιστε γερα...
Ειμαι απο λιτοχωρο και απο κυνηγια κανω τα παντα...Νικόλα καλώς όρισες στην παρέα μας...
Καλά ποσταρίσματα και καλή διαμονή!!
Πες μας από που κατάγεσαι και τη κυνήγια κάνεις...;;
Λιτόχωρο έχω πολύ καλό φιλαράκι ηλικία μας θα τον ξέρεις μαζί σπουδάσαμεΕιμαι απο λιτοχωρο και απο κυνηγια κανω τα παντα...
Καλώς ήρθες Νίκολα!Χαιρετω την ομαδαρα...ειμαι ο νικος και απο οτι βλεπω υπαρχουν πολλοι κυνηγοι...μπραβο παιδια συνεχιστε γερα...
Καλώς ήρθες στην παρέα μας ΜπάμπηΚαλησπέρα σε όλη την παρέα, είμαι ο Μπάμπης και μένω Αθήνα. Κυνηγάω κυρίως φτερωτά καρτέρι-περπάτητο και είμαι "λάτρης" της ιδιογόμωσης.