Χρηστο καλως ηρθες καλη διαμονηΚαλησπέρα σας! Χρήστος από Αθήνα...
Χρηστο καλως ηρθες καλη διαμονηΚαλησπέρα σας! Χρήστος από Αθήνα...
Καλημέρα... Γουρούνι στα Ιωάννινα αλλά και τσιχλοκοτσυφα.. Για τα οποία φτερωτά δεν έχω παρέα για κοντινότερα ώστε να ασχοληθώ λίγο περισσότερο...Γειά σου Χρήστο.....Καλώς ήλθες....
Τη κυνήγια κάνεις;
Καλώς ήρθες φίλε!!!Καλημέρα... Γουρούνι στα Ιωάννινα αλλά και τσιχλοκοτσυφα.. Για τα οποία φτερωτά δεν έχω παρέα για κοντινότερα ώστε να ασχοληθώ λίγο περισσότερο...
Γειά σου Γιάννη....Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Με λένε Γιάννη μένω Καλαμάτα και μου άρεσει το κυνήγι των φτερωτών θηραμάτων!
Γιάννη, καλώς ήρθες ....Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Με λένε Γιάννη μένω Καλαμάτα και μου άρεσει το κυνήγι των φτερωτών θηραμάτων!
Καλώς μας ήρθες Γιάννη!Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Με λένε Γιάννη μένω Καλαμάτα και μου άρεσει το κυνήγι των φτερωτών θηραμάτων!
Νίκο καλώς ήρθες φίλε στην παρέα μας ....πολύ σωστά όσα λες!!!!Την καλησπερα μου, σε ολους. Ειμαι ο Νικος ετων 48 , ασχολουμε με την ιδιογομωση πολλα χρονια. Εχω αρκετες μηχανες αλλες παροπλισμενες αλλες σε ενεργεια, χρησιμοποιω κατα βαση διβασικες-υπερπροοδευτικες - και τροποποιημενες. Κυνηγω τριχωτα , και παπι κατα βαση, και παροδικα, φασα - τσιχλα. Και πιστευω οτι η γνωση πρεπει να διαδιδεται χωρις ανασταλη.
Καλησπέρα Νικόλα.Την καλησπερα μου, σε ολους. Ειμαι ο Νικος ετων 48 , ασχολουμε με την ιδιογομωση πολλα χρονια. Εχω αρκετες μηχανες αλλες παροπλισμενες αλλες σε ενεργεια, χρησιμοποιω κατα βαση διβασικες-υπερπροοδευτικες - και τροποποιημενες. Κυνηγω τριχωτα , και παπι κατα βαση, και παροδικα, φασα - τσιχλα. Και πιστευω οτι η γνωση πρεπει να διαδιδεται χωρις ανασταλη.
Καλως ηρθες Νικο! Σωστη η αποψη σου!Την καλησπερα μου, σε ολους. Ειμαι ο Νικος ετων 48 , ασχολουμε με την ιδιογομωση πολλα χρονια. Εχω αρκετες μηχανες αλλες παροπλισμενες αλλες σε ενεργεια, χρησιμοποιω κατα βαση διβασικες-υπερπροοδευτικες - και τροποποιημενες. Κυνηγω τριχωτα , και παπι κατα βαση, και παροδικα, φασα - τσιχλα. Και πιστευω οτι η γνωση πρεπει να διαδιδεται χωρις ανασταλη.
καλώς όρισες Νίκο στην παρέα μαςΤην καλησπερα μου, σε ολους. Ειμαι ο Νικος ετων 48 , ασχολουμε με την ιδιογομωση πολλα χρονια. Εχω αρκετες μηχανες αλλες παροπλισμενες αλλες σε ενεργεια, χρησιμοποιω κατα βαση διβασικες-υπερπροοδευτικες - και τροποποιημενες. Κυνηγω τριχωτα , και παπι κατα βαση, και παροδικα, φασα - τσιχλα. Και πιστευω οτι η γνωση πρεπει να διαδιδεται χωρις ανασταλη.