Καλώς ήρθατε και καλή διαμονή να έχετε.
Σίγουρα θα βρείτε όλα αυτά που ψάχνετε και πολλά παραπάνω.
Σίγουρα θα βρείτε όλα αυτά που ψάχνετε και πολλά παραπάνω.
billal said:Bill_71 said:
Είμαι ο Βασίλης, 49 ετών κάτοικος Αθηνών. Κυνηγάω όλη μου τη ζώη, και τελευταία αποφάσισα να ασχοληθώ με την διογόμωση. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που βρίσκομαι εδώ.
Γιωργο καλως ηρθες καλη διαμονηειμαι ο γεωργιος απο λαμια και κυνηγω γουρουνια
Καλως ηρθες Γιωργο!! Με τι σκυλια κυνηγατε?ειμαι ο γεωργιος απο λαμια και κυνηγω γουρουνια
Καλώς ήρθες Γιώργο!!Με τι όπλο κυνηγάς και τι σκυλιά??ειμαι ο γεωργιος απο λαμια και κυνηγω γουρουνια
Βασιλη καλως ορισες και καλη διαμονη!!Είμαι ο Βασίλης, 49 ετών κάτοικος Αθηνών. Κυνηγάω όλη μου τη ζώη, και τελευταία αποφάσισα να ασχοληθώ με την διογόμωση. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που βρίσκομαι εδώ.
Καλημέρα κατά βάση με πέρδικα -μπεκάτσα , πάμε πακέτο με τα σκυλιά, αλλά όταν κάνει καιρό πάω και για παπιά.Καλώς μας ήρθες Βασίλη,με τι κυνήγια ασχολείσαι;
Καλώς ήρθες Γιώργο!ειμαι ο γεωργιος απο λαμια και κυνηγω γουρουνια
που για παπια;Καλημέρα κατά βάση με πέρδικα -μπεκάτσα , πάμε πακέτο με τα σκυλιά, αλλά όταν κάνει καιρό πάω και για παπιά.
ειμαι ο γεωργιος απο λαμια και κυνηγω γουρουνια
έχουμε και εδώ στην Πιερία εάν λιμνάσουν και τα καλαμπόκια έχει αρκετά.που για παπια;
Καλώς ήρθες Bill και καλά ποσταρίσματα!Είμαι ο Βασίλης, 49 ετών κάτοικος Αθηνών. Κυνηγάω όλη μου τη ζώη, και τελευταία αποφάσισα να ασχοληθώ με την διογόμωση. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που βρίσκομαι εδώ.
Καλώς τον Βασίλη!Είμαι ο Βασίλης, 54 ετών κάτοικος Κατερίνης. βγάζω άδεια συνεχόμενα 37 χρόνια, με ενδιαφέρει το cal 20 και τελευταία αποφάσισα να ασχοληθώ και με την διογόμωση.