Για σου Γιώργη και καλή διαμονή!ειμαι ο γεωργιος απο λαμια και κυνηγω γουρουνια
Για σου Γιώργη και καλή διαμονή!ειμαι ο γεωργιος απο λαμια και κυνηγω γουρουνια
Είμαι ο Βλάσης από Αμαλιάδα.ειμαι 30 χρόνων κ υποστηρίζω μόνο ΣέττερΚαλώς ήλθατε............
Βλάση συμπολίτη καλώς ήλθες στην ομάδα μας!!Είμαι ο Βλάσης από Αμαλιάδα.ειμαι 30 χρόνων κ υποστηρίζω μόνο Σέττερ
Καλώς σας βρήκα παιδιανα είστε καλά!Βλάση συμπολίτη καλώς ήλθες στην ομάδα μας!!
Καλά ποσταρίσματα και μόνο Setter φίλε...
Είμαι ο Βλάσης από Αμαλιάδα.ειμαι 30 χρόνων κ υποστηρίζω μόνο Σέττερ
Καλώς ήρθες Βλάση!Είμαι ο Βλάσης από Αμαλιάδα.ειμαι 30 χρόνων κ υποστηρίζω μόνο Σέττερ
Καλώς σας βρήκα όλους παιδιαView attachment 12311
Βλάση καλώς ήρθες καλή διαμονή
Καλώς το παλικάρι μου!Καλησπέρα.....Καλώς σας βρήκα, μου το σύστησε ο Γιατρός. Ειμαι 20ετών και κυνηγώ τσίχλα, μπεκάτσα, τρυγονι και φασσα με το επανιελακι μου, τον πατέρα μου κ τον αδερφό μου. Χαίρομαι που σας γνωρίζω...
Γειά σου Περικλή καλώς ήλθες!!Καλησπέρα.....Καλώς σας βρήκα, μου το σύστησε ο Γιατρός. Ειμαι 20ετών και κυνηγώ τσίχλα, μπεκάτσα, τρυγονι και φασσα με το επανιελακι μου, τον πατέρα μου κ τον αδερφό μου. Χαίρομαι που σας γνωρίζω...
Καλως ηρθες Περικλη!Σαν αντιβιωση σου εδωσε το forum?Καλησπέρα.....Καλώς σας βρήκα, μου το σύστησε ο Γιατρός. Ειμαι 20ετών και κυνηγώ τσίχλα, μπεκάτσα, τρυγονι και φασσα με το επανιελακι μου, τον πατέρα μου κ τον αδερφό μου. Χαίρομαι που σας γνωρίζω...
Καλώς ήρθες Περικλή!!Καλησπέρα.....Καλώς σας βρήκα, μου το σύστησε ο Γιατρός. Ειμαι 20ετών και κυνηγώ τσίχλα, μπεκάτσα, τρυγονι και φασσα με το επανιελακι μου, τον πατέρα μου κ τον αδερφό μου. Χαίρομαι που σας γνωρίζω...
Περικλη καλως ηρθες καλη διαμονηΚαλησπέρα.....Καλώς σας βρήκα, μου το σύστησε ο Γιατρός. Ειμαι 20ετών και κυνηγώ τσίχλα, μπεκάτσα, τρυγονι και φασσα με το επανιελακι μου, τον πατέρα μου κ τον αδερφό μου. Χαίρομαι που σας γνωρίζω...