Καλώς ήρθες Παναγιώτη!Παναγιώτης από Αθήνα,κυνήγι και σκοποβολή το πάθος μου. Καλώς σας βρήκα.
Καλώς ήρθες φίλε!Παναγιώτης από Αθήνα,κυνήγι και σκοποβολή το πάθος μου. Καλώς σας βρήκα.
Καλως ηρθες Παναγιωτη!Παναγιώτης από Αθήνα,κυνήγι και σκοποβολή το πάθος μου. Καλώς σας βρήκα.
Καλωσήρθες Παναγιώτη. Πες μας περισσότερο για τα κυνήγια που κάνεις, τα αθλήματα σκοποβολης που σου αρέσουν, τα όπλα σου και τον εξοπλισμό σου στα ανάλογα θέματα. Καλή διαμονή και καλά ποσταρίσματα.Παναγιώτης από Αθήνα,κυνήγι και σκοποβολή το πάθος μου. Καλώς σας βρήκα.
Καλώς το φιλαράκι μου!!!Παναγιώτης από Αθήνα,κυνήγι και σκοποβολή το πάθος μου. Καλώς σας βρήκα.
Βρωμπερετα έχει ΓρηγόρηΚαλωσήρθες Παναγιώτη. Πες μας περισσότερο για τα κυνήγια που κάνεις, τα αθλήματα σκοποβολης που σου αρέσουν, τα όπλα σου και τον εξοπλισμό σου στα ανάλογα θέματα. Καλή διαμονή και καλά ποσταρίσματα.
Πάνο καλώς ήλθες στην κυνηγοπαρέα μας.Παναγιώτης από Αθήνα,κυνήγι και σκοποβολή το πάθος μου. Καλώς σας βρήκα.
Ζαφείρη καλώς όρισες στην παρέα μας. Πολύ ευχάριστο που θέλεις να ασχοληθείς με το κυνήγι. Τι όπλο έχεις;
Τάσο respect για τις γνώσεις σου στα φυσίγγιαΚαλως ηρθες Γιωργο!
Γιώργο καλώς ήρθες καλή διαμονή !!!!Γιώργος απο Αθήνα φανατικός με την τσίχλα και την ιδιογομωση.
Αποφάσισα να γίνω μέλος της όμορφης παρέας σας μετά από 3 χρόνια που ήμουν απλός αναγνώστης.
Χαιρομαι που με παρακολουθεις 3 χρονια..Τάσο respect για τις γνώσεις σου στα φυσίγγια
Καλωσηρθες Γιωργο! Καλή διαμονή και καλα ποσταρισματα. Πολύ καλά έκανες και αποφάσισες να συμμετέχεις πιο ενεργά στις συζητήσεις και την παρέα μας.Τάσο respect για τις γνώσεις σου στα φυσίγγια