Mafia Calabria
Moderator
Καλως ηρθες στην παρεα μας Νίκο
Καλώς το Νικόλα.Νίκος από Αθήνα. Λάτρης της φύσης. Το κυνήγι,το ψάρεμα,τα μανιτάρια,τα χόρτα είναι η αφορμή για είμαι κοντά της.
Καλώς ήρθες Νίκο!Νίκος από Αθήνα. Λάτρης της φύσης. Το κυνήγι,το ψάρεμα,τα μανιτάρια,τα χόρτα είναι η αφορμή για είμαι κοντά της.
Καλως ηρθες Νικο!Νίκος από Αθήνα. Λάτρης της φύσης. Το κυνήγι,το ψάρεμα,τα μανιτάρια,τα χόρτα είναι η αφορμή για είμαι κοντά της.
Καλώς ήρθες Νίκο.Πες μας για κυνηγια που σε ενδιαφέρουν,οπλα κλπΝίκος από Αθήνα. Λάτρης της φύσης. Το κυνήγι,το ψάρεμα,τα μανιτάρια,τα χόρτα είναι η αφορμή για είμαι κοντά της.
Νίκο καλώς ήρθες καλή διαμονή !!!!Έχω δοκιμάσει όλα τα κυνήγια αλλά με τράβηξαν περισσότερο η πέρδικα και η μπεκάτσα. Δεν μπορώ το καρτέρι... Λάτρης των σεττερ, αλλά για κάποιους λόγους τα τελευταία 3 χρόνια κυνηγάω χωρίς σκύλο, οπότε το έχω ρίξει και στα μανιτάρια.
Αθήνα δυστυχώς μένω , με καταγωγή και άπειρα κυνήγια στη Μάνη.
Νίκο καλώς όρισες στην παρέα μας και καλά ποσταρίσματα!Νίκος από Αθήνα. Λάτρης της φύσης. Το κυνήγι,το ψάρεμα,τα μανιτάρια,τα χόρτα είναι η αφορμή για είμαι κοντά της.
Νίκο καλώς ήρθες ... στο σινάφι σου!!!Νίκος από Αθήνα. Λάτρης της φύσης. Το κυνήγι,το ψάρεμα,τα μανιτάρια,τα χόρτα είναι η αφορμή για είμαι κοντά της.
Καλώς ήρθες Δημήτρη και καλή διαμονή.Απο ποιο χωριό αν επιτρέπεται;Καλησπέρα σε ολους. Να συστηθώ και εγω. Δημήτρης από ένα χωριό της Ευβοιας , λάτρης της τσίχλας περισσότερο αλλά δεν λέω όχι και σε άλλα κυνηγια όταν μου δοθεί η ευκαιρία. Σας διαβάζω παρα πολυ καιρό και αποφασισα να γράφω και εγώ τις απόψεις μου και να δίνω αναφορές για την περιοχή μου.
Ευχαριστώ πολυ. Καταγωγή από Γλυφάδα και διαμονή στην Τριάδα.Καλώς ήρθες Δημήτρη και καλή διαμονή.Απο ποιο χωριό αν επιτρέπεται;
Ωραίος.Παντριαδικάρα.Ευχαριστώ πολυ. Καταγωγή από Γλυφάδα και διαμονή στην Τριάδα.
Kαλωσήρθες Δημήτρη. Καλή διαμονή!Καλά ποσταρίσματα!Καλησπέρα σε ολους. Να συστηθώ και εγω. Δημήτρης από ένα χωριό της Ευβοιας , λάτρης της τσίχλας περισσότερο αλλά δεν λέω όχι και σε άλλα κυνηγια όταν μου δοθεί η ευκαιρία. Σας διαβάζω παρα πολυ καιρό και αποφασισα να γράφω και εγώ τις απόψεις μου και να δίνω αναφορές για την περιοχή μου.