Mafia Calabria
Moderator
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Γιάννη
Γειά σου Γιάννη settera....καλώς ήλθες στην παρέα μας.Χρόνια πολλά σε όλους! Είμαι ο Γιάννης ζω στην Αθήνα έχω τρία σεττερ κ προσπαθώ να πηγαίνω όσο περισσότερο για κυνήγι! Μόνο εκεί νιώθω ήρεμος! Σας διαβάζω καιρό αλλά η κακή μου σχέση με την τεχνολογία δεν με άφηνε να γίνω ενεργό μέλος! Ελπίζω να τα καταφέρω σιγά σιγά! Ευχαριστώ για την φιλοξενία!!!
Καλώς σας βρήκα!Γειά σου Γιάννη settera....καλώς ήλθες στην παρέα μας.
Καλώς ήρθες Γιάννη και καλή διαμονή!Χρόνια πολλά σε όλους! Είμαι ο Γιάννης ζω στην Αθήνα έχω τρία σεττερ κ προσπαθώ να πηγαίνω όσο περισσότερο για κυνήγι! Μόνο εκεί νιώθω ήρεμος! Σας διαβάζω καιρό αλλά η κακή μου σχέση με την τεχνολογία δεν με άφηνε να γίνω ενεργό μέλος! Ελπίζω να τα καταφέρω σιγά σιγά! Ευχαριστώ για την φιλοξενία!!!
Γιαννη καλως ηρθες καλη διαμονηΧρόνια πολλά σε όλους! Είμαι ο Γιάννης ζω στην Αθήνα έχω τρία σεττερ κ προσπαθώ να πηγαίνω όσο περισσότερο για κυνήγι! Μόνο εκεί νιώθω ήρεμος! Σας διαβάζω καιρό αλλά η κακή μου σχέση με την τεχνολογία δεν με άφηνε να γίνω ενεργό μέλος! Ελπίζω να τα καταφέρω σιγά σιγά! Ευχαριστώ για την φιλοξενία!!!
Καλωσηρθες συνάδελφε και από εδώ. Καλή διαμονη και καλά ποσταρισματα. Πες μας περισσοτερα πράγματα για το ποια φτερωτά κυνηγάς, τα οπλα σου και τα σκυλιά σου και ο, τι άλλο θα μας κάνει να σε μάθουμε καλύτερα.Καλησπέρα και καλή χρονιά από την όμορφη Κέρκυρα..νέος σχετικά κυνηγός λάτρης του φτερωτού και των Κόκερ
Καλώς ήρθες.Καλησπέρα και καλή χρονιά από την όμορφη Κέρκυρα..νέος σχετικά κυνηγός λάτρης του φτερωτού και των Κόκερ
Καλώς σας βρήκα!!!Kαλως ήρθες θοδωρη!
Καλησπέρα παιδιά είμαι ο Κώστας ετών 26 και είμαι καινούργιος στο σπορ "κυνήγι"το οπλακι μ είναι μια Browning gold 61 αυτά
Καλώς ήρθατε Κώστα και Θοδωρή, χρόνια πολλά καί καλή χρονιά!Καλώς σας βρήκα..λόγω νησιού και περιορισμένων θηραμάτων κυνηγάω κυρίως τσίχλα τρυγόνι φασσα και αν το επιτρέπουν οι συνθήκες 3-4 εξορμήσεις την σεζόν για κυνήγι στην Ήπειρο..κυρίως φάσσα..έχω μια breda altair cal 12 και μια breda ermes 2000l.. λατρης των Κόκερ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΌΝΙΑ
Συνονοματε και Θοδωρη καλως ηρθατε καλη διαμονηΚαλώς σας βρήκα..λόγω νησιού και περιορισμένων θηραμάτων κυνηγάω κυρίως τσίχλα τρυγόνι φασσα και αν το επιτρέπουν οι συνθήκες 3-4 εξορμήσεις την σεζόν για κυνήγι στην Ήπειρο..κυρίως φάσσα..έχω μια breda altair cal 12 και μια breda ermes 2000l.. λατρης των Κόκερ
Θοδωρή καλώς ήλθες κ χρόνια πολλά.Καλώς σας βρήκα..λόγω νησιού και περιορισμένων θηραμάτων κυνηγάω κυρίως τσίχλα τρυγόνι φασσα και αν το επιτρέπουν οι συνθήκες 3-4 εξορμήσεις την σεζόν για κυνήγι στην Ήπειρο..κυρίως φάσσα..έχω μια breda altair cal 12 και μια breda ermes 2000l.. λατρης των Κόκερ