Καλώς ήρθες Θοδωρή στην παρέα μας!
Γνώμη για δυκανο βοιτο μπωρειτε να μου πείτεΚαλώς ήλθατε............
Καλωσορίσατε! Κούκλος φτου μην τον ματιασω! Το πρώτο μου κυνηγόσκυλο ήταν μια κοκκερινα από γαλλικά αίματα! Καταπληκτικά ζώα!!!!
Καλωσορίσατε! Κούκλος φτου μην τον ματιασω! Το πρώτο μου κυνηγόσκυλο ήταν μια κοκκερινα από γαλλικά αίματα! Καταπληκτικά ζώα!!!!
Καλώς ήρθες Γιάννη, χρόνια πολλά καί καλή χρονιά!Χρόνια πολλά σε όλους! Είμαι ο Γιάννης ζω στην Αθήνα έχω τρία σεττερ κ προσπαθώ να πηγαίνω όσο περισσότερο για κυνήγι! Μόνο εκεί νιώθω ήρεμος! Σας διαβάζω καιρό αλλά η κακή μου σχέση με την τεχνολογία δεν με άφηνε να γίνω ενεργό μέλος! Ελπίζω να τα καταφέρω σιγά σιγά! Ευχαριστώ για την φιλοξενία!!!
Να τον χαίρεσαι Θόδωρε, ανεμοστροβιλοι σκυλάκια!!!
Καλώς ήρθες Γιάννη, χρόνια πολλά καί καλή χρονιά!
Να τον χαίρεσαι Θόδωρε, ανεμοστροβιλοι σκυλάκ
Έχει ένας φίλος ένα ζευγάρι και το αρσενικό του είναι λίγο κεφάλας!Να σαι καλά Γιάννη..ανεμοστρόβιλοι δεν λες τίποτα.θελει πολύ υπομονή ειδικά αν είναι αρσενικό άσε χαχαχα.
Κουκλί είναι να το χαίρεσαι.
Και πολυ καλα έκανες.. Καλώς ήρθες Αλεκο!Πρόσφατα ανακάλυψα το φόρουμ και είπα να γραφτώ .
Καλωσηρθες Αλέκο στην παρέα μας! Καλή διαμονή και καλα ποσταρισματα. Πες μας περισσοτερα πράγματα για τα όπλα σου και τα σκυλιά σου να σε γνωρίσουμε καλυτερα.Παιδιά γειά σας και καλώς σας βρήκα . Πρόσφατα ανακάλυψα το φόρουμ και είπα να γραφτώ . Με λένε Αλέκο , αισίως 57 ετών , μένω νότια Εύβοια , κυνηγάω αρκετά χρόνια , τελευταία μόνο κυνήγια φέρμας , κυρίως μπεκάτσα .
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε .
Αλέκο καλώς ήλθες στην παρέα μας.Παιδιά γειά σας και καλώς σας βρήκα . Πρόσφατα ανακάλυψα το φόρουμ και είπα να γραφτώ . Με λένε Αλέκο , αισίως 57 ετών , μένω νότια Εύβοια , κυνηγάω αρκετά χρόνια , τελευταία μόνο κυνήγια φέρμας , κυρίως μπεκάτσα .
Xρονια πολλά Χρήστο και καλή χρονιά. Καλή διαμονη και καλά ποσταρισματα!Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Είμαι 45 χρόνων και κυνηγάω πολλά χρόνια και ειδικά την φασα, είμαι από Βόλο, και σύντροφο έχω για αρκετά χρόνια μια Beretta 391.
Καλώς ήρθες και καλή διαμονή Αλέκο!Από ποια περιοχή της Νότιας Εύβοιας αν επιτρέπεται;Παιδιά γειά σας και καλώς σας βρήκα . Πρόσφατα ανακάλυψα το φόρουμ και είπα να γραφτώ . Με λένε Αλέκο , αισίως 57 ετών , μένω νότια Εύβοια , κυνηγάω αρκετά χρόνια , τελευταία μόνο κυνήγια φέρμας , κυρίως μπεκάτσα .
Καλώς ήρθες και καλή διαμονή Χρήστο!Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Είμαι 45 χρόνων και κυνηγάω πολλά χρόνια και ειδικά την φασα, είμαι από Βόλο, και σύντροφο έχω για αρκετά χρόνια μια Beretta 391.