Κώστα καλώς ήρθες!
Κώστα καλώς ήλθες στην ομάδα μας.καλημερα στη παρεα ημε νεω μελοσ στη παρεα ημε απο φλωρινα μου αρεσουν τα οπλα κινηγαω απο τα 18 μου χρωνια γενικα μου αρεση το κινηγη και τα σκιλια πιο πολλη κινηγαο γουρουνια .
καλο τριημερο σε ολη τη παρεα .
σε ευχαριστω φιλε καλο απογευμαΚαλως ηρθες στην παρεα μας Κωστα!!!! Καλη διαμονη σου ευχομαι!!!
Κωστα καλως ηρθες καλη διαμονηκαλημερα στη παρεα ημε νεω μελοσ στη παρεα ημε απο φλωρινα μου αρεσουν τα οπλα κινηγαω απο τα 18 μου χρωνια γενικα μου αρεση το κινηγη και τα σκιλια πιο πολλη κινηγαο γουρουνια .
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Κώστα!καλημερα στη παρεα ημε νεω μελοσ στη παρεα ημε απο φλωρινα μου αρεσουν τα οπλα κινηγαω απο τα 18 μου χρωνια γενικα μου αρεση το κινηγη και τα σκιλια πιο πολλη κινηγαο γουρουνια .
Καλώς ήλθατε.......
Καλησπέρα! Είμαι ο Σπύρος από Κεφαλλονιά 33 χρόνων, χαίρομαι που θα τα λέμε!Καλώς ήλθατε............
Καλώς ήρθες και καλή διαμονή !Καλησπέρα! Είμαι ο Σπύρος από Κεφαλλονιά 33 χρόνων, χαίρομαι που θα τα λέμε!
Καλώς ήρθες Σπυρο!Καλησπέρα! Είμαι ο Σπύρος από Κεφαλλονιά 33 χρόνων, χαίρομαι που θα τα λέμε!
Από Διλινάτα. Εσύ;Καλώς ήρθες Σπυρο!
Από ποια περιοχη είσαι?
Καλωσήρθες στην παρέα μας Σπύρο! Καλά ποσταρίσματα και καλή διαμονή. Τι κυνήγια κάνεις κυρίως;Καλησπέρα! Είμαι ο Σπύρος από Κεφαλλονιά 33 χρόνων, χαίρομαι που θα τα λέμε!
Συνήθως λαγό αλλά και τσιχλοκοτσυφα.Καλωσήρθες στην παρέα μας Σπύρο! Καλά ποσταρίσματα και καλή διαμονή. Τι κυνήγια κάνεις κυρίως;
Καλώς το Σπύρο από την όμορφη Κεφαλλονιά!!!Καλησπέρα! Είμαι ο Σπύρος από Κεφαλλονιά 33 χρόνων, χαίρομαι που θα τα λέμε!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας ΣπύροΚαλησπέρα! Είμαι ο Σπύρος από Κεφαλλονιά 33 χρόνων, χαίρομαι που θα τα λέμε!
Aπο την περιοχη του Ελειου.. Έχεις πμ μην βγαίνουμε από το θέμα....Από Διλινάτα. Εσύ;
Καλώς όρισες στην παρέα μας ΣπύροΚαλησπέρα! Είμαι ο Σπύρος από Κεφαλλονιά 33 χρόνων, χαίρομαι που θα τα λέμε!
Καλώς ήρθες Σπυρο!Καλησπέρα! Είμαι ο Σπύρος από Κεφαλλονιά 33 χρόνων, χαίρομαι που θα τα λέμε!