Mafia Calabria
Moderator
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Σπύρο
Συνήθως λαγό αλλά και τσιχλοκοτσυφα.
Σπυρο και Κωστα καλως ηρθατε καλη διαμονηΓεια σε όλους! Είμαι ο Κώστας από Β. Ελλάδα, μου αρέσει η φύση και τα όπλα.
Καλώς ήρθες Κώστα !Γεια σε όλους! Είμαι ο Κώστας από Β. Ελλάδα, μου αρέσει η φύση και τα όπλα.
Καλώς όρισες στην παρέα μας Κώστα.Γεια σε όλους! Είμαι ο Κώστας από Β. Ελλάδα, μου αρέσει η φύση και τα όπλα.
Καλώς ήρθες Κώστα!!Γεια σε όλους! Είμαι ο Κώστας από Β. Ελλάδα, μου αρέσει η φύση και τα όπλα.
Καλώς όρισες Σπύρο.Καλή διαμονηΚαλησπέρα! Είμαι ο Σπύρος από Κεφαλλονιά 33 χρόνων, χαίρομαι που θα τα λέμε!
Καλώς ήρθες Κώστα .Από ποιον ΝομοΓεια σε όλους! Είμαι ο Κώστας από Β. Ελλάδα, μου αρέσει η φύση και τα όπλα.
Καλώς ήρθες Κώστα!Γεια σε όλους! Είμαι ο Κώστας από Β. Ελλάδα, μου αρέσει η φύση και τα όπλα.
Καλωσηρθες Κώστα στην παρέα μας. Κυνήγια που κάνεις περισσότερο; όπλα; σκυλιά;Γεια σε όλους! Είμαι ο Κώστας από Β. Ελλάδα, μου αρέσει η φύση και τα όπλα.
Κώστα καλώς ήλθες!!Γεια σε όλους! Είμαι ο Κώστας από Β. Ελλάδα, μου αρέσει η φύση και τα όπλα.
Καλώς ήρθες Κώστα!Γεια σε όλους! Είμαι ο Κώστας από Β. Ελλάδα, μου αρέσει η φύση και τα όπλα.
Καλώς ήρθες Ξενοφών!!Χαιρετώ το φόρουμ,
Είμαι ο Ξενοφών, μένω Αθήνα κ έχω καταγωγή από Γιάννενα κ Κοζάνη που είναι κ τα μέρη που κάνω το μεγαλύτερο κομμάτι από το χόμπι μας.
Καλώς ήρθες Ξενοφών στον "Κυνηγετικό" κόσμο μας.Χαιρετώ το φόρουμ,
Είμαι ο Ξενοφών, μένω Αθήνα κ έχω καταγωγή από Γιάννενα κ Κοζάνη που είναι κ τα μέρη που κάνω το μεγαλύτερο κομμάτι από το χόμπι μας.