A
AltairLusso
... το νου σου Θεόφραστε, όσο είναι ... αισθήματα δεν αντιδρούν ...πάντως δεν αντέδρασε όταν είπα ότι η άδεια μου μάλλον θα ξεκινάει 20/8
... το νου σου Θεόφραστε, όσο είναι ... αισθήματα δεν αντιδρούν ...πάντως δεν αντέδρασε όταν είπα ότι η άδεια μου μάλλον θα ξεκινάει 20/8
Απ ότι βλέπω είσαι κι εσυ από το εξωτικό Αιγάλεω .Έχουμε πολλούς από εκεί.
Λες καμιά μέρα να μου ανοίξει την πόρτα έτσι ;... το νου σου Θεόφραστε, όσο είναι ... αισθήματα δεν αντιδρούν ...
Περιμένουμε να επιτραπεί το κυνήγι στο μπαρουτάδικο.....
Καλησπέρα, καλώς σας βρήκα, με λένε Θεόφραστο και είμαι 30 χρονών. Την περσινή σεζόν Έβγαλα άδεια για πρώτη χρονιά (κάλιο αργά παρά ποτέ). Πολύ νέος στο αντικείμενο και πολύ άπειρος.
Όχι η αλήθεια είναι ότι, τα καλοκαίρια τέλος Αυγούστου όντας ακόμα ανήλικος πήγαινα στο χωρίο με τον αδερφό του πατέρα μου, μετά ως φοιτητής δεν υπήρχε χρήμα για όπλα και άδειες και χωρίς κανέναν γνωστό για παρέα έμεινε σαν μια επιθυμία στο πίσω μέρος του μυαλού μου.Καλώς ήρθες Θεόφραστε. Από περιέργεια πώς και ξεκίνησες το κυνήγι; Σε παρέσυρε κάποιος φίλος;;
Καλησπέρα, καλώς σας βρήκα, με λένε Θεόφραστο και είμαι 30 χρονών. Την περσινή σεζόν Έβγαλα άδεια για πρώτη χρονιά (κάλιο αργά παρά ποτέ). Πολύ νέος στο αντικείμενο και πολύ άπειρος.
Η αλήθεια είναι ότι μιας και δεν έχω την δυνατότητα να έχω σκύλο είμαι λίγο περιορισμένος στις επιλογές μου. Μάλλον προς τις τσίχλες κλείνω και τρυγόνια φάσες κλπποιο κυνηγι υα ηθελες να κανεις περθσσοτερο?
αν το απαντήσεις αυτο θα σου δωσει πορεια για συναδελφους που ειναι γνωστες κ θα σου δωσει τροφη γθα σκεψη κ ερωτησεις ωστε να μαθεις σιγα κ σταθερα ολα τα μυστικα.
Welcome. Εγώ μετά τα εικοσι έβγαλα άδεια στα σαράντα, οπότε υπάρχουν και χειρότερα.Καλησπέρα, καλώς σας βρήκα, με λένε Θεόφραστο και είμαι 30 χρονών. Την περσινή σεζόν Έβγαλα άδεια για πρώτη χρονιά (κάλιο αργά παρά ποτέ). Πολύ νέος στο αντικείμενο και πολύ άπειρος.
Καλως ηρθες Θεοφραστε και καλη διαμονηΕυχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα...
Η αλήθεια είναι ότι μιας και δεν έχω την δυνατότητα να έχω σκύλο είμαι λίγο περιορισμένος στις επιλογές μου. Μάλλον προς τις τσίχλες κλείνω και τρυγόνια φάσες κλπ
Όλα βέβαια είναι υπό συζήτηση δεν έχω αρκετή εμπειρία για να ξέρω.