Ευχαριστώ ευχαριστώ
Αν δεν τα έχεις κάπου σημειωμένα τότε σε θαυμάζω για τη μνήμη σου ρε φίλε! .cool. .shake.
Ευχαριστώ ευχαριστώ
καλώς ήρθες Κωνσταντίνε στην παρέα μας καλά ποσταρίσματα
βλέπωντας το avatar με την vitoria deluxe ήθελα να ρωτήσω μήπως το nick name είναι το επώνυμο και κατάγεσαι από Θήβα;;;;;
η κάνω λάθος;;;;;
Ο κυριος μακης ειναι always one step in front ναουμΡε συ απο ενα αβαταρ τα βρηκες ολα αυτα?
Μπας και δουλευεις με την ερευνιτικη ομαδα της Νικολουλη και μας το κρυβεις?
Χρήστο στην παρέα μαςΚαλησπέρα ειμαι ο Χρήστος από Πάτρα, 35 ετών και ξεκινώ ενα πάθος πολλών ετών, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ
εδώ είμαστε θα τα λέμεΚαι τσιπουράκι και κρασάκι και μπυριτσα , όσο για κοψιδακια τα τιμώ δεόντως χαχαχαχα, όσο για τα υπόλοιπα περιμένω τα χαρτιά απο την αστυνομία έως την Τρίτη και μετά επιλογή όπλου..... Σπαζοκεφαλιά.... Έκανα ενα ποστ στη fabarm team για γνώμες, όσο για κυνήγι πιο πολυ φτερωτά
Καλως ηρθες ΧρηστοΚαλησπέρα ειμαι ο Χρήστος από Πάτρα, 35 ετών και ξεκινώ ενα πάθος πολλών ετών, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ
Καλησπέρα ειμαι ο Χρήστος από Πάτρα, 35 ετών και ξεκινώ ενα πάθος πολλών ετών, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ
γεια σου πατρα με τα ψηλα αλωνιαΚαλησπέρα ειμαι ο Χρήστος από Πάτρα, 35 ετών και ξεκινώ ενα πάθος πολλών ετών, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ