Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Είμαι ο Ηλίας 34 χρόνων από Αμαλιαδα
Καλωσηρθες Ηλία. Πες μας για τα κυνήγια που κάνεις και οτιδήποτε άλλο θα μας βοηθήσει να σε μάθουμε καλύτεραΚαλησπέρα και χρόνια πολλά! Είμαι ο Ηλίας 34 χρόνων από Αμαλιαδα
Καλώς ήρθες Ηλία!Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Είμαι ο Ηλίας 34 χρόνων από Αμαλιαδα
Καλώς ήρθες!Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Είμαι ο Ηλίας 34 χρόνων από Αμαλιαδα
Παιδιά μπεκάτσα κυνηγώ σαν κύριο κυνήγι ,αλλά και λίγο απ' όλα και από τέλος σεζόν κυνηγιου και μετά πηγαίνω σκοπευτήριοΚαλωσηρθες Ηλία. Πες μας για τα κυνήγια που κάνεις και οτιδήποτε άλλο θα μας βοηθήσει να σε μάθουμε καλύτερα
Καλώς όρισες Ηλία και Χρόνια Πολλά.Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Είμαι ο Ηλίας 34 χρόνων από Αμαλιαδα
Ηλια πατριώτη, καλως ηρθες στην ομορφη παρεα μας....Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Είμαι ο Ηλίας 34 χρόνων από Αμαλιαδα
Χαχαχ ... Πατριώτη είσαι με το σετερ το μαύρο;;;
Γεια σου Ηλία, προφανώς αναφέρεσαι στον Κώστα!Χαχαχ ... Πατριώτη είσαι με το σετερ το μαύρο;;;
Ναι ναι στον ΚώσταΓεια σου Ηλία, προφανώς αναφέρεσαι στον Κώστα!
Όλα του τα όπλα από τον Βασιλη τα έχει παρει, και μια ψησταρια για να ψηνει τις μπεκατσες...Μεσα απο Αμαλιαδα,αποκλείεται να'σαι...
Ηλία καλώς ήρθες καλή διαμονήΚαλησπέρα και χρόνια πολλά! Είμαι ο Ηλίας 34 χρόνων από Αμαλιαδα
Περπατάει και τα σκορπάει σαν τον κοντορεβυθουλη για να μην χάσει τον δρομο της επιστροφης????Φίλε Κώστα γελαααα,όλο φυσίγγια σου γεμάτα βρίσκω να ξέρεις...