ΧαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαΠερπατάει και τα σκορπάει σαν τον κοντορεβυθουλη για να μην χάσει τον δρομο της επιστροφης????
ΧαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαΠερπατάει και τα σκορπάει σαν τον κοντορεβυθουλη για να μην χάσει τον δρομο της επιστροφης????
Μέσα στα πουρνάρια βρίσκω φυσίγγια τ συνέχεια,θα του πετάγεται καμιά μπεκατσα και τινάζεται..χαχαχαχχαΠερπατάει και τα σκορπάει σαν τον κοντορεβυθουλη για να μην χάσει τον δρομο της επιστροφης????
Καλως όρισες Ηλία.Φίλε Κώστα γελαααα,όλο φυσίγγια σου γεμάτα βρίσκω να ξέρεις...
Ειναι απο τα σκαρτα ρε...1-1..Κωστα σου την ειπε . 1-0
Kαι τα πετάς στα πουρνάρια και τα μονοπάτια ;Ειναι απο τα σκαρτα ρε...1-1..
Οπως καναν στα ορτυκια στην μανη που αμα εφευγαν της τραπελας εριχναν πετρες…. Ετσι και ο Κωστης αμα του φυγει η μπεκατσα της ριχνει ενα γεματο φουσεκιKαι τα πετάς στα πουρνάρια και τα μονοπάτια ;
2-0
Ρε δεν ..εμενα βρήκατε;;Οπως καναν στα ορτυκια στην μανη που αμα εφευγαν της τραπελας εριχναν πετρες…. Ετσι και ο Κωστης αμα του φυγει η μπεκατσα της ριχνει ενα γεματο φουσεκι
3-0
Και παμε
Βασιλη καλως ηρθες καλη διαμονηΕιμαι ο Βασιλης,κυνηγαω μπεκατσα φασσα κ εχω ενα επανιελ κ ενα ποιντερ!
Βασιλη καλως ηρθες.Ειμαι ο Βασιλης,κυνηγαω μπεκατσα φασσα κ εχω ενα επανιελ κ ενα ποιντερ!
Καλώς ήρθες Βασίλη!Ειμαι ο Βασιλης,κυνηγαω μπεκατσα φασσα κ εχω ενα επανιελ κ ενα ποιντερ!
Καλωσηρθες Βασίλη στην παρέα μας. Καλή διαμονή και καλα ποσταρισματα.Ειμαι ο Βασιλης,κυνηγαω μπεκατσα φασσα κ εχω ενα επανιελ κ ενα ποιντερ!
Μακη καλως ηλθες στην ομαδα μας...Καλησπερα είμαι ο Μάκης από Έδεσσα κυνήγαω βασικά λαγό αλλά πάω και στα γουρούνια και για φάσσες βασικά κυνηγάω τα πάντα και πάντως καιρού