Mafia Calabria
Moderator
Καλωσορίζω τα νέα μέλη
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Γιάννη
Καλώς ήρθες Γιάννη!Καλώς σας βρήκα. Ονομάζομαι Γιάννης και είμαι από τα Γιάννενα. Κατοικώ στην Αθήνα. Με το χόμπι μας ασχολούμε από εφηβική ηλικία αφού παππούς και πατέρας ήταν κυνηγοί. Κατέχω ένα J. P. Sauer & Sohn πλαγιόκανο δίκαννο Δ. Γερμανίας κληρονομιά από τον παππού. Σκυλιά την παρούσα περίοδο δεν έχω. Πάω κυρίως για κυνήγι τριχωτών θυραμάτων με παρέα από το χωριό όταν ανεβαίνω.
Σας ευχαριστώ για την αποδοχή και την φιλοξενία.
Γιαννη καλως ηλθες...Καλώς σας βρήκα. Ονομάζομαι Γιάννης και είμαι από τα Γιάννενα. Κατοικώ στην Αθήνα. Με το χόμπι μας ασχολούμε από εφηβική ηλικία αφού παππούς και πατέρας ήταν κυνηγοί. Κατέχω ένα J. P. Sauer & Sohn πλαγιόκανο δίκαννο Δ. Γερμανίας κληρονομιά από τον παππού. Σκυλιά την παρούσα περίοδο δεν έχω. Πάω κυρίως για κυνήγι τριχωτών θυραμάτων με παρέα από το χωριό όταν ανεβαίνω.
Γιαννη καλως ηρθες καλη διαμονηΚαλώς σας βρήκα. Ονομάζομαι Γιάννης και είμαι από τα Γιάννενα. Κατοικώ στην Αθήνα. Με το χόμπι μας ασχολούμε από εφηβική ηλικία αφού παππούς και πατέρας ήταν κυνηγοί. Κατέχω ένα J. P. Sauer & Sohn πλαγιόκανο δίκαννο Δ. Γερμανίας κληρονομιά από τον παππού. Σκυλιά την παρούσα περίοδο δεν έχω. Πάω κυρίως για κυνήγι τριχωτών θυραμάτων με παρέα από το χωριό όταν ανεβαίνω.
Καλώς τον συνονόματο!Καλησπέρα σε ολους τους φίλους,
Έκανα λάθος στην ημερομηνία γέννησης μου όπως κ την προηγούμενη φορά
Αντί να βάλω 1997 έβαλα 2007
Καλώς τον Κώστα??Καλησπέρα παιδιά, με λένε Κώστα, είμαι από το νομό Κιλκίς κυνηγάω με Baikal MP27M χωρίς σκύλο.
Καλώς ήρθες Κώστα!Καλησπέρα παιδιά, με λένε Κώστα, είμαι από το νομό Κιλκίς κυνηγάω με Baikal MP27M χωρίς σκύλο.
Καλώς ήρθες Α - 89 , καλή διαμονή φίλε μου.ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο Α-89 ΕΙΜΑΙ 32 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ BAIKAL MP 155 ΣΕ ΞΥΛΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΒΡΗΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ FORUM ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΗΡΕΙΑΣ