Mafia Calabria
Moderator
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Α 89
Καλώς τον!ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο Α-89 ΕΙΜΑΙ 32 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ BAIKAL MP 155 ΣΕ ΞΥΛΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΒΡΗΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ FORUM ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΗΡΕΙΑΣ
Δεν πειραζει ρε...χρονια σου πολλα....Καλησπέρα σε ολους τους φίλους,
Έκανα λάθος στην ημερομηνία γέννησης μου όπως κ την προηγούμενη φορά
Αντί να βάλω 1997 έβαλα 2007
Α-89 καλως ηρθες...ελπιζω να μην εισαι robot.....πλακα κανω...πες μας κ το ονομα σου τουλαχιστο αφου εισαι κ Baikalakias....ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο Α-89 ΕΙΜΑΙ 32 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ BAIKAL MP 155 ΣΕ ΞΥΛΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ, ΒΡΗΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ FORUM ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΗΡΕΙΑΣ
Καλώς ήρθες Βαγγέλη!Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Σας παρακολουθώ χρόνια αλλά ήρθε η ώρα να συστηθώ μιας και από εφέτος κατάφερα να νιώσω πλήρης και να καταφέρω να γευτώ τα βουνά και τα δάση μας όσο θα ήθελα, (αν και ποτέ δεν αρκεί....) Είμαι ο Βαγγέλης από Σύρο. Κυνηγάω τόσα χρόνια όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Λάτρης των αγγλικών σέττερ και της βασίλισσας του δάσους. Η επαφή μου με την νησιώτικη πέρδικα διαρκεί έως ότου ακουστούν οι πρώτες κυρίες... Κυνηγούσα για 20 χρόνια με την Beretta AL390 66εκ αλλά από εφέτος με τον νέο ερωτά μου Benelli 828U 66εκ **** και *** αντίστοιχα. Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά να μπορούμε να βρισκόμαστε στην φύση όσο πιο πολύ μπορούμε.
Bαγγελη καλως ηρθες καλη διαμονηΚαλησπέρα σε όλη την ομάδα. Σας παρακολουθώ χρόνια αλλά ήρθε η ώρα να συστηθώ μιας και από εφέτος κατάφερα να νιώσω πλήρης και να καταφέρω να γευτώ τα βουνά και τα δάση μας όσο θα ήθελα, (αν και ποτέ δεν αρκεί....) Είμαι ο Βαγγέλης από Σύρο. Κυνηγάω τόσα χρόνια όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Λάτρης των αγγλικών σέττερ και της βασίλισσας του δάσους. Η επαφή μου με την νησιώτικη πέρδικα διαρκεί έως ότου ακουστούν οι πρώτες κυρίες... Κυνηγούσα για 20 χρόνια με την Beretta AL390 66εκ αλλά από εφέτος με τον νέο ερωτά μου Benelli 828U 66εκ **** και *** αντίστοιχα. Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά να μπορούμε να βρισκόμαστε στην φύση όσο πιο πολύ μπορούμε.
Βαγγέλη καλώς ήρθες!Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Σας παρακολουθώ χρόνια αλλά ήρθε η ώρα να συστηθώ μιας και από εφέτος κατάφερα να νιώσω πλήρης και να καταφέρω να γευτώ τα βουνά και τα δάση μας όσο θα ήθελα, (αν και ποτέ δεν αρκεί....) Είμαι ο Βαγγέλης από Σύρο. Κυνηγάω τόσα χρόνια όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Λάτρης των αγγλικών σέττερ και της βασίλισσας του δάσους. Η επαφή μου με την νησιώτικη πέρδικα διαρκεί έως ότου ακουστούν οι πρώτες κυρίες... Κυνηγούσα για 20 χρόνια με την Beretta AL390 66εκ αλλά από εφέτος με τον νέο ερωτά μου Benelli 828U 66εκ **** και *** αντίστοιχα. Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά να μπορούμε να βρισκόμαστε στην φύση όσο πιο πολύ μπορούμε.
Βαγγελη καλως ηλθες...κ καλη διαμονη...!!!Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Σας παρακολουθώ χρόνια αλλά ήρθε η ώρα να συστηθώ μιας και από εφέτος κατάφερα να νιώσω πλήρης και να καταφέρω να γευτώ τα βουνά και τα δάση μας όσο θα ήθελα, (αν και ποτέ δεν αρκεί....) Είμαι ο Βαγγέλης από Σύρο. Κυνηγάω τόσα χρόνια όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Λάτρης των αγγλικών σέττερ και της βασίλισσας του δάσους. Η επαφή μου με την νησιώτικη πέρδικα διαρκεί έως ότου ακουστούν οι πρώτες κυρίες... Κυνηγούσα για 20 χρόνια με την Beretta AL390 66εκ αλλά από εφέτος με τον νέο ερωτά μου Benelli 828U 66εκ **** και *** αντίστοιχα. Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά να μπορούμε να βρισκόμαστε στην φύση όσο πιο πολύ μπορούμε.
Καλώς ήρθες Γιάννη!Καλησπέρα από Επίδαυρο θα ήθελα 25 χρόνων , κυνηγάω από παιδάκι μια και είμαι από οικογένεια (προ παππούς , παππούς , πατέρας ) κυνηγών , μεικτά κυνήγια λίγο από όλα... Είμαι σε αναζήτηση όπλου και συγκεκριμένα μαθιανω μέσα από το φόρουμ λεπτομέρειες για την impala plus , θα είναι το πρώτο μου όπλο προσωπικά , δεν καίγομαι Και για αυτό το ψάχνω μιας και στην οικογένεια υπάρχουν 3 όπλα οπότε έχω πληθώρα επιλογών να κυνηγήσω!
Γιάννη καλώς όρισες.Καλησπέρα από Επίδαυρο θα ήθελα 25 χρόνων , κυνηγάω από παιδάκι μια και είμαι από οικογένεια (προ παππούς , παππούς , πατέρας ) κυνηγών , μεικτά κυνήγια λίγο από όλα... Είμαι σε αναζήτηση όπλου και συγκεκριμένα μαθιανω μέσα από το φόρουμ λεπτομέρειες για την impala plus , θα είναι το πρώτο μου όπλο προσωπικά , δεν καίγομαι Και για αυτό το ψάχνω μιας και στην οικογένεια υπάρχουν 3 όπλα οπότε έχω πληθώρα επιλογών να κυνηγήσω!
Γιαννη καλως ηρθες καλη διαμονηΚαλησπέρα από Επίδαυρο θα ήθελα 25 χρόνων , κυνηγάω από παιδάκι μια και είμαι από οικογένεια (προ παππούς , παππούς , πατέρας ) κυνηγών , μεικτά κυνήγια λίγο από όλα... Είμαι σε αναζήτηση όπλου και συγκεκριμένα μαθιανω μέσα από το φόρουμ λεπτομέρειες για την impala plus , θα είναι το πρώτο μου όπλο προσωπικά , δεν καίγομαι Και για αυτό το ψάχνω μιας και στην οικογένεια υπάρχουν 3 όπλα οπότε έχω πληθώρα επιλογών να κυνηγήσω!