To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γεια σου κ απο μένα Δημήτρη .
στα Γιάννενα , φάσες περισσότερο , κάποιες φορές μπεκάτσα & πέρδικα με φίλους που έχουν σκύλο και τον χειμώνα αυτόν νομίζω πως με ερωτεύτηκα τα παπάκια !!
στην Αθήνα στα κοντινά καμιά τσίχλα καθώς δεν ξέρω κυνηγότοπους εδώ .

Η καταγωγή σου απο που είναι ,μέσα απο τα Γιάννενα ;

Η καταγωγή σου απο που είναι ,μέσα απο τα Γιάννενα ;
Ειμαι απο ένα χωρίο που λέγετε "Μουσιωτίτσα" , πριν φτάσεις στα Γιάννενα . αλλά όταν ανεβαίνω μένω στην πόλη , στην Ανατολή

Χρηστο καλως ηρθες στην παρεα μας... Στο χερι μας ειναι να υπαρχει παντα φιλικο κλιμα μεταξυ μας... Καλοτουφεκο το οπλο, ειναι πολυ ωραιο το συναισθημα να παιρνεις κατι που λαχταρας... .shake hands.

Χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου όλα τα μέλη του forum, ανακάλυψα το hunters life πριν λίγο καιρό και ομολογώ οτι διαβάζω διαρκώς πολύ ενδιαφέροντα πράγματα και με ωραία αισθητική . Συγχαρητήρια στους δημιουργούς για το επίπεδο και στα μέλη που μοιράζονται την εμπειρία τους.
Το μικρό μου όνομα είναι Χρήστος , μένω Αθήνα που κάνω κοντινές εξορμίσεις , αλλά κυνηγάω περισσότερο Γιάννενα που είναι κ η καταγωγή μου.
Μετά από κάποια περίοδο απουσίας από το κυνήγι , πέρσι μπήκα πάλι δυναμικά και πριν λίγες μέρες απέκτησα το όπλο που ήθελα πάντα .. ενα browning b525 classic που εύχομαι να το χαρώ.
Καλώς ήρθες Χρήστο, να χαρείς το όπλο σου, καλοντούφεκο. Και να ξέρεις, αν το όπλο σου αρέσει, ρίχνεις και καλύτερα.

Χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου όλα τα μέλη του forum, ανακάλυψα το hunters life πριν λίγο καιρό και ομολογώ οτι διαβάζω διαρκώς πολύ ενδιαφέροντα πράγματα και με ωραία αισθητική . Συγχαρητήρια στους δημιουργούς για το επίπεδο και στα μέλη που μοιράζονται την εμπειρία τους.
Το μικρό μου όνομα είναι Χρήστος , μένω Αθήνα που κάνω κοντινές εξορμίσεις , αλλά κυνηγάω περισσότερο Γιάννενα που είναι κ η καταγωγή μου.
Μετά από κάποια περίοδο απουσίας από το κυνήγι , πέρσι μπήκα πάλι δυναμικά και πριν λίγες μέρες απέκτησα το όπλο που ήθελα πάντα .. ενα browning b525 classic που εύχομαι να το χαρώ.
Καλως ηρθες Χρηστο καλη διαμονη .welcome.

Status
Not open for further replies.
Back