οσονούπω...Καλώς τον!! Καλώς ήρθες φίλε..Ακόμα περιμένω αυτό το περπατητό στην Ασωπία..
οσονούπω...Καλώς τον!! Καλώς ήρθες φίλε..Ακόμα περιμένω αυτό το περπατητό στην Ασωπία..
Kαλως όρισες Χρησταρα,χαίρομαι ιδιαίτερα που σε βλέπω ανάμεσα μας !!!!Καλησπέρα και απο μένα.
Δείχνει να εχει γίνει εξαιρετική δουλεια...καλή επιτυχία να έχετε στο εγχείρημα.
Chris Jägermeister
Θαναση ... Ευχομαι μια ευχαριστη και καλη διαμονη στο Forum... Καλα.. Postαρισματα....καλησπερα στην παρεα θανασης απο πυργο ηλειας 47 χρονων κατα προτημηση το κυνηγι μου ειναι παπι φασα και φετος ειναι η χειροτερη χρονια για μας που ειμαστε κατω απο το αυλακι καλα κυνηγια σε ολους
Καλως ξαναβρεθήκαμε παίδες
Το επόμενο βήμα για να "καθετοποιήθεί " η πολύ καλή δουλεια που έχετε κάνει, είναι να προχωρησετε και στη δημιουργία εφαρμογής για android και ios...να σας εχουμε παντού μαζι.
Γεια σου πατρίδα Χρηστάρα .ΧαθήκαμεΚαλησπέρα και απο μένα.
Δείχνει να εχει γίνει εξαιρετική δουλεια...καλή επιτυχία να έχετε στο εγχείρημα.
Chris Jägermeister
Χρηστοοοοο καλως ηρθες αδερφεΚαλησπέρα και απο μένα.
Chris Jägermeister
καλώς όρισες ΧρηστάραΚαλησπέρα και απο μένα.
Chris Jägermeister
Που αι ρε αλητεία παλιοαεκτζή;;;οσονούπω...
καλησπερα κυριοι οπως βλεπετε με λενε Σταυρο ειμαι 41 χρονων μου αρεσει το κυνηγι το ψαρεμα και τα κοριτσια που φορανε μινι η μεγαλη μου αγαπη φυσικα ειναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τσπ μην σας ζαλιζω με τα δικα μου θα τα πουμε τα υπολοιπα στην πορεια ευχωμαι στο καινουργιο Forum τα καλυτερα και παρακληση ρε παιδια μην βαλετε αυτον τον παπαρα τον Μανο να κανει τον καφετζη
να εισαι καλα Πανο ευχαριστω προδοθηκα με το που ανεφερα τον καταψυγμενακιαΣταύρο Χανιά πάντα με το χιούμορ σου...
Καλώς όρισες και καλά ποσταρίσματα
Εδω δεν υπάρχουν καφενεία και καφετζήδες παρά άνθρωποι που γουστάρουν τη νέα αυτή κοινότητα και που θα την προσέξουν σαν κόρη οφθαλμού...
Καλή παραμονή....
να εισαι καλα Πανο ευχαριστω προδοθηκα με το που ανεφερα τον καταψυγμενακια
προπονηταρά μου καλώς ήρθεςκαλησπερα κυριοι οπως βλεπετε με λενε Σταυρο ειμαι 41 χρονων μου αρεσει το κυνηγι το ψαρεμα και τα κοριτσια που φορανε μινι η μεγαλη μου αγαπη φυσικα ειναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τσπ μην σας ζαλιζω με τα δικα μου θα τα πουμε τα υπολοιπα στην πορεια ευχωμαι στο καινουργιο Forum τα καλυτερα και παρακληση ρε παιδια μην βαλετε αυτον τον παπαρα τον Μανο να κανει τον καφετζη
καλως σας βρηκα οσο για την βολτα οποτε θες παμε για ψαρεματακιπροπονηταρά μου καλώς ήρθες
θα με πάς βόλτα με την βάρκα;;;;; .banana.
να εισαι καλα ΓιαννηΣταυρε καλώς όρισες ρε φιλε
καλησπερα κυριοι οπως βλεπετε με λενε Σταυρο ειμαι 41 χρονων μου αρεσει το κυνηγι το ψαρεμα και τα κοριτσια που φορανε μινι η μεγαλη μου αγαπη φυσικα ειναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τσπ μην σας ζαλιζω με τα δικα μου θα τα πουμε τα υπολοιπα στην πορεια ευχωμαι στο καινουργιο Forum τα καλυτερα και παρακληση ρε παιδια μην βαλετε αυτον τον παπαρα τον Μανο να κανει τον καφετζη