To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπερα στην παρεα θανασης απο πυργο ηλειας 47 χρονων κατα προτημηση το κυνηγι μου ειναι παπι φασα και φετος ειναι η χειροτερη χρονια για μας που ειμαστε κατω απο το αυλακι καλα κυνηγια σε ολους
Θαναση .welcome.... Ευχομαι μια ευχαριστη και καλη διαμονη στο Forum... Καλα.. Postαρισματα....

Καλως ξαναβρεθήκαμε παίδες

Το επόμενο βήμα για να "καθετοποιήθεί " η πολύ καλή δουλεια που έχετε κάνει, είναι να προχωρησετε και στη δημιουργία εφαρμογής για android και ios...να σας εχουμε παντού μαζι.
.well done.

καλησπερα κυριοι οπως βλεπετε με λενε Σταυρο ειμαι 41 χρονων μου αρεσει το κυνηγι το ψαρεμα και τα κοριτσια που φορανε μινι η μεγαλη μου αγαπη φυσικα ειναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τσπ μην σας ζαλιζω με τα δικα μου θα τα πουμε τα υπολοιπα στην πορεια ευχωμαι στο καινουργιο Forum τα καλυτερα και παρακληση ρε παιδια μην βαλετε αυτον τον παπαρα τον Μανο να κανει τον καφετζη

καλησπερα κυριοι οπως βλεπετε με λενε Σταυρο ειμαι 41 χρονων μου αρεσει το κυνηγι το ψαρεμα και τα κοριτσια που φορανε μινι η μεγαλη μου αγαπη φυσικα ειναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τσπ μην σας ζαλιζω με τα δικα μου θα τα πουμε τα υπολοιπα στην πορεια ευχωμαι στο καινουργιο Forum τα καλυτερα και παρακληση ρε παιδια μην βαλετε αυτον τον παπαρα τον Μανο να κανει τον καφετζη

Σταύρο Χανιά πάντα με το χιούμορ σου...
Καλώς όρισες και καλά ποσταρίσματα
Εδω δεν υπάρχουν καφενεία και καφετζήδες παρά άνθρωποι που γουστάρουν τη νέα αυτή κοινότητα και που θα την προσέξουν σαν κόρη οφθαλμού...

Καλή παραμονή....

Σταύρο Χανιά πάντα με το χιούμορ σου...
Καλώς όρισες και καλά ποσταρίσματα
Εδω δεν υπάρχουν καφενεία και καφετζήδες παρά άνθρωποι που γουστάρουν τη νέα αυτή κοινότητα και που θα την προσέξουν σαν κόρη οφθαλμού...

Καλή παραμονή....
να εισαι καλα Πανο ευχαριστω προδοθηκα με το που ανεφερα τον καταψυγμενακια

προπονηταρά μου καλώς ήρθες :)
θα με πάς βόλτα με την βάρκα;;;;;
.banana.

.welcome1.

Status
Not open for further replies.
Back